Τα πέδιλα του κ. COCO-MAT στo Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσαν σάλο – Θυμήθηκαν ακόμα και το ξενοδοχείο του στην Ακρόπολη…

2 Νοεμβρίου 2022

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση χθες Τρίτη στο προεδρικό Μέγαρο του επιχειρηματία κ. Ευμορφίδη, συνιδρυτή της επιχείρησης Coco-Mat, με σαγιονάρες και στολή πλαζ, στη δεξίωση της προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του Ολλανδού Βασιλιά Γουλιέλμου- Αλέξανδρου.

Να διευκρινιστεί οτι ο επιχειρηματίας ήταν επίσημος προσκεκλημένος στη δεξίωση- άρα ίσως δύσκολο να μην του επιτραπεί η είσοδος- από το ίδιο το βασιλικό ζεύγος, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι φίλος προσωπικός του βασιλιά.

Αλλά η απόφασή του να μην τηρήσει το πρωτόκολλο δεν άρεσε σε πολλούς, αφού θεώρησαν ότι προσβάλει τον θεσμό της Προεδρίας, ενώ πολλοί είναι αυτοί που σχολίασαν ότι ο αντισυμβατικός τρόπος που ντύθηκε ο επιχειρηματίας είναι μέσο προβολής και υποκρισία.

Τα πέδιλα του κ. COCO-MAT στo Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσαν σάλο - Θυμήθηκαν ακόμα και το ξενοδοχείο του στην Ακρόπολη...

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με αφορμή την εμφάνισή του- που πολλοί σχολίασαν ως δήθεν- ορισμένοι θυμήθηκαν την ανέγερση από την εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Κουκάκι με ύψος υπερβολικό, σε σημείο που να κρύβει την Ακρόπολη και άλλοι θυμήθηκαν την εμφάνισή του σε ρεπορτάζ των New York Times στα διόδια την εποχή της κρίσης, όταν εμφανίστηκε με το τζίπ του κα σήκωσε τη μπάρα, αρνούμενος να πληρώσει το αντίτιμο του διοδίου.

COCOMAT
COCOMAT
COCOMAT

Και φυσικά όλοι θυμήθηκαν τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ο μουσικός της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ Ιωάννης Στρατάκης, όταν εμφανίστηκε με βερμούδα και σαγιονάρες στον κήπο του Μεγάρου για τη γιορτή της Δημοκρατίας, εμφάνιση που σχολίαστηκε αρνητικά – έως ότου διευκρινιστεί ότι ήταν η περιβολή του φθάνοντας στο Μέγαρο, για να αλλάξει μετά και να φορέσει επίσημο ένδυμα -ενώ τώρα αντίθετα πολλά ΜΜΕ βρήκαν “εναλλακτική” και ενδιαφέρουσα την αμφίεση- άποψη του επιχειρηματία.Ορισμένες από τις αντιδράσεις στα social για τον Παύλο Ευμορφίδη και τα πέδιλα


[There are no radio stations in the database]