Είχε κακοποιήσει κι άλλη γυναίκα o «βιαστής με το τατουάζ» – Ξεσπάει η μητέρα του «Με κατέστρεψε…»

31 Οκτωβρίου 2022

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη έχει εξαπολύσει και η αλβανική αστυνομία μετά από ενημέρωση που είχε από την ΕΛ.ΑΣ., διεξάγοντας έρευνες σε συγγενικά του σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι ο «βιαστής με το τατουάζ» κρύβεται απο συγγενή του, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε, όπως και ο ίδιος. 

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, ο δράστης έφυγε από την Ελλάδα στη 1 το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου από Κακαβιά. Μέχρι τότε ο «βιαστής με το τατουάζ» δεν είχε ταυτοποιηθεί. 

Στις 28 Οκτωβρίου έφτασαν στα χέρια της Ασφάλειας Αθηνών αποτυπώματα και γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 24χρονης, την οποία είχε αποπειραθεί να κακοποιήσει, και στη συνέχεια η διαστάυρωση έγινε με εισαγγελική εντολή. Αστυνομικοί μπήκαν σπίτι του και πήραν προσωπικά αντικείμενα αλλά και δείγμα DNA από τη μητέρα του.

Σε βάρος του 45χρονου από την Ασφάλεια Αθηνών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, την απειλή με όπλο και την αρπαγή.

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου σκόρπισε τον τρόμο σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του, εκεί όπου μένει μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πριν από έξι μήνες είχε καταφέρει να παρασύρει μια γυναίκα στο σπίτι του. Εκεί, την κακοποίησε και την τραυμάτισε σοβαρά. Η γυναίκα γλίτωσε καθώς οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν το ασθενοφόρο. Μάλιστα, το γεγονός αυτό, επιβεβαίωσε και η μητέρα του 45χρονου βιαστή, η οποία ωστόσο έλειπε από το σπίτι.

Ο 45χρονος είναι χωρισμένος με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Μετά τον χωρισμό του, άρχισε να έχει προβλήματα αλκοολισμού.

«Ντρέπομαι για τον γιο μου»

Η μητέρα του «βιαστή με το τατουάζ» μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τον γιο της και για τη φυγή του στην Αλβανία.

«Ντρέπομαι για το γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας… Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος… Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει. Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά…»

«Ξέρετε που μπορεί να βρίσκεται τώρα;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ» η μητέρα του δράστη.


[There are no radio stations in the database]