Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης και για τη γυναίκα του βιαστή Μίχου – Κατηγορίες για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία

13 Οκτωβρίου 2022

Ένταλμα σύλληψης αναμένεται και για τη γυναίκα του βιαστή Μίχου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά

Σύμφωνα με τον Alpha και συγκεκριμένα με όσα ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος , συνελήφθη και ο πατέρας της ανήλικης, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα. Τα ενήλικα παιδιά μένουν μαζί με την γιαγιά τους, ενώ τα 6 ανήλικα με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Σημειώνεται ότι στις 11 το πρωί η 37χρονη μητέρα θα μεταβεί ενώπιον της ανακρίτριας, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Και αυτό καθώς οι δικηγόροι θέλουν να έχουν στα χέρια τους ολόκληρη τη δικογραφία.

Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται η μητέρα της 12χρονης στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του παιδιού στον Κολωνό εξετάζει σοβαρά η αστυνομία και ήδη η 37χρονη έχει συλληφθεί και κατηγορείται.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι σύμφωνα με το θύμα αλλά και τα αδέρφια της, η μητέρα τους δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας περιμένει να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία για την υπόθεση του Κολωνού για να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, μαζί με την Ασπασία Ταραχοπούλου, είπε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (13/10/2022) στις εκπομπές Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1 και «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. «Δεν ξέρω» ήταν η απάντησή του στην επισήμανση του Γιώργου Παπαδάκη πως σύμφωνα με τη δικογραφία η μητέρα έχει πάρει χρήματα κι από άλλους βιαστές της 12χρονης, εκτός από τον 53χρονο.


[There are no radio stations in the database]