Jaime Labeaute – Chocolate Nails: Η σοκολάτα παίρνει “θέση” στα νύχια μας

20 Σεπτεμβρίου 2022

Φθινόπωρο είναι και οι καφέ αποχρώσεις θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στα nail art. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις κι εσύ την αρχή από τα chocolate brown nails;

Ανάλογα με τη διάθεσή σου και το στυλ σου, μπορείς να εντάξεις στο μανικιούρ σου το chocolate nail trend με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις ένα total chocolate brown μανικιούρ. Διαφορετικά να πεις στη nail artist σου να χρησιμοποιήσει το καφέ της σοκολάτας ως το βασικό χρώμα στα νύχια και να «παίξει» με σχέδια σε nude και γαλακτερές αποχρώσεις.

Έτοιμη για chocolate brown nails;

Ανάλογα με τη διάθεσή σου και το στυλ σου, μπορείς να εντάξεις στο μανικιούρ σου το chocolate nail trend με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις ένα total chocolate brown μανικιούρ. Διαφορετικά να πεις στη nail artist σου να χρησιμοποιήσει το καφέ της σοκολάτας ως το βασικό χρώμα στα νύχια και να «παίξει» με σχέδια σε nude και γαλακτερές αποχρώσεις. Οι επιλογές είναι πολλές και στην gallery θα δεις τα πιο κομψά chocolate brown mani.

Πριν την gallery όμως… δες το νέο update στα glazed donut nails της Hailey Bieber

Είδες που σου είπα ότι είναι trend τα σοκολατί νύχια; Τα τόλμησε και η Hailey Bieber κάνοντας update στα αγαπημένα της glazed donut nails και παρουσιάζοντάς τα στο TikTok.

@haileybieber

I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt

♬ original sound – jex

Το supermodel, όπως βλέπεις, έκανε καφέ glazed donut nails και απογείωσε την τάση που η ίδια έκανε viral. Τι θα χρειαστείς κι εσύ για να κάνεις copy the nail look; Βάση για την προστασία των νυχιών, ένα καφέ βερνίκι και ένα βερνίκι διάφανο, περλέ για αυτό το shiny αποτέλεσμα.

Οι επιλογές είναι πολλές και στην gallery θα δεις τα πιο κομψά chocolate brown mani.


[There are no radio stations in the database]