Ο ράπερ Lil Nas X κέρασε πίτσα «ομοφοβικούς» διαδηλωτές έξω από τη συναυλία του – Δείτε βίντεο

20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Lil Nas X αποφάσισε να βγει στον δρόμο το βράδυ της Κυριακής, όταν μια ομάδα διαδηλωτών διαμαρτυρόταν έξω από τη συναυλία του στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.\

Ο 23χρονος Αμερικανός ράπερ σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok δείχνει έναν από τους συνεργάτες του να προσεγγίζει τους διαδηλωτές με κουτιά πίτσας για να τους τα προσφέρει.

«Οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για τη συναυλία μου χθες το βράδυ», έγραψε ο κατά κόσμον Μοντέρο Χιλ στο βίντεο, προσθέτοντας: «Τους φέραμε λοιπόν πίτσα».

Οι διαδηλωτές που έφεραν ταμπέλες που έγραφαν «μετανοείτε και πιστέψει στο Ευαγγέλιο» και ότι «ο Ιησούς είναι ο Θεός, ακόμη και οι δαίμονες το γνωρίζουν» αρνήθηκαν τις πίτσες, όμως το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 1,6 εκατομμύρια προβολές, με τον ράπερ του «Old Town Road» να προχωράει και σε μία αποκάλυψη.

«Ένας από τους ομοφοβικούς ήταν πολύ καυτός», έγραψε ενώ η κάμερα έκανε ζουμ σε έναν διαδηλωτή υπό τον ήχο του τραγουδιού «Mystery of Love» του Sufjan Stevens.

Ο Lil Nas X, δημοσίευσε το ίδιο απόσπασμα στο Twitter και αστειεύτηκε ότι, ενώ οι διαδηλωτές αρνήθηκαν το φαγητό, «ερωτεύτηκε κατά λάθος έναν από τους ομοφοβικούς διαδηλωτές».

Ο 23χρονος Αμερικανός ράπερ και στιχουργός το 2020, μίλησε δημόσια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ως ομοφυλόφιλος, κάτι που οδήγησε σε πολλές αντιδράσεις από άτομα με ομοφοβικές απόψεις, καθώς και από χριστιανούς και άλλους θρήσκους, οι οποίοι έκαναν λόγο για απαγόρευση των κομματιών του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ως απάντηση, ο Lil Nas X κυκλοφόρησε το σινγκλ Montero, στο οποίο ο νεαρός ράπερ εξετάζει τα δόγματα του Χριστιανισμού σε σχέση με την ομοφυλοφιλία, ενώ υπάρχει η συνεχής υπόνοια ότι ο Χριστιανισμός είναι μια ομοφοβική και ρατσιστική θρησκεία. Μάλιστα όταν κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του κομματιού στο YouTube, το οποίο παρουσιάζει τον ράπερ να δικάζεται από τον Θεό και να κατεβαίνει στην κόλαση και να χορεύει στα πόδια του Σατανά, οδήγησε σε ακόμα περισσότερες επικρίσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις μια μέρα αργότερα, ο Νας έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά όταν κυκλοφόρησε παπούτσια περιορισμένης έκδοσης με την ονομασία «Satan Shoes» που το καθένα περιείχε «μία σταγόνα ανθρώπινου αίματος».


[There are no radio stations in the database]