Μπουζούκια Αθήνα 2022-2023: Τα νυκτερινά σχήματα της φετινής σεζόν

20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο χειμώνας 2022 – 2023 είναι πλέον προ των πυλών και ένα – ένα τα νυκτερινά σχήματα, που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, αποκαλύπτονται.

Ανάμεσα στα νέα σχήματα και τις συνεργασίες που θα δούμε και κλέβουν τις εντυπώσεις είναι η συνύπαρξη Αντώνη Ρέμου και Καίτης Γαρμπή στο NOX, αλλά και η πολυσυζητημένη μεταγραφή για το συγκρότημα Melisses, το οποίο ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, αποχωρεί από το BOX Athens και ετοιμάζεται να ανέβει σε νέα σκηνή.

Ποια είναι αυτή; Δες παρακάτω αναλυτικά όλα τα σχήματα που μέχρι τώρα έχουν γίνει σωστά και βρες, μεταξύ αυτών, και την απάντηση.

Νυκτερινά Σχήματα – Χειμώνας 2022 – 2023

Romeo Club: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει στην αγαπημένη του πίστα, εκείνη που σταθερά τον απολαμβάνουμε τις τελευταίες σεζόν. Μαζί του, το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Κατερίνα Λιόλιου δίνοντας τη δική της ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα.

Voodoo Club: Το συγκεκριμένο club, κάθε χειμώνα, φροντίζει να μας χαρίζει μοναδικά lives από καλλιτέχνες. Φέτος, οι Παρασκευές θα ανήκουν (και πάλι) στον έναν και μοναδικό Νικηφόρο, ενώ τις Κυριακές τη σκυτάλη του προγράμματος έρχεται να παραλάβει ο Ηλίας Καμπακάκης.

Αυτοκίνηση club Μαρουσι: Και φέτος, ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι ο πρωταγωνιστής οπως φαινεται στη συγκεκριμένη πίστα (όπως ήταν και τον περασμένο χειμώνα). Ωστόσο, φέτος μαζι του δεν θα είναι η Καιτη Γαρμπή . Οι συζητήσεις ειναι πολλές για τον καλλιτεχνη που θα βρισκονται μαζί στη σκηνή . Αναμένουμε ανακοινώσεις άμεσα.

Lido Stage: Αποτελεί μια από τις πρόσφατες αφίξεις στη διασκέδαση της Αθήνας, όμως ήδη έχει ξεχωρίσει και κεντρίσει το ενδιαφέρον. Τη νέα σεζόν θα είναι κοντά μας με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος θα βρεθεί στη σκηνή του για πρώτη φορά.

Bodega Live Experience: Σάκης Αρσενίου, Κυαριάκος Κυανός και Διονύσης Μακρής ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι από το hot spot της πόλης κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Omega Live Stage: Γιώργος Γιαννιάς (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και Γιώργος Τσαλίκης ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους.  Για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν Antonella και Κώστας Ορφανίδης.

Enastron: Το νυχτερινό στέκι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στον χώρο του για πρώτη φορά τις Melisses, το απόλυτο ποπ και νεανικό συγκρότημα της τελευταία δεκαετίας στην Ελλάδα. Ο Χρήστος Μάστορας και οι συνεργάτες του, ύστερα από χρόνια συνεργασίας με το BOX Athens, αλλάζουν στέκι.

Fever: Ύστερα από καιρό, ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στη νύχτα. Αυτή θα γίνει με ένα όνομα που έχει ανέβει ξανά στην πίστα του, σχεδόν μία δεκαετία πριν, και δεν είναι άλλο από τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά όπως δε΄λιχνουν τα πράγματα

Ακτή Πειραιώς: Η μουσική σκηνή αλλάζει ρεπερτοριακή κατεύθυνση και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα πιο λαϊκό από τα συνηθισμένα του πρόγραμμα. Αυτή τη φορά θα δούμε στη σκηνή του τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο. Απο 21 Οκτωβρίου πολύ πιθανόν αναμένουμε μια πολύ όμορφη συνεργασία Ακτη Πειραιώς Θεοδωριδου Κακοσαίος

Κέντρο Αθηνών: Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην ίδια πίστα, αυτή τη φορά, έχοντας στο πλευρό του την Αναστασία . Η έναρξη των παραστάσεων αναμένεται απο τις 29 Σεπτεμβρίου

Βοτανικός : Ο Βοτανικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν καλλιτέχνη που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην νύχτα της Αθήνας. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση

Nox Athens: Το κέντρο άνοιξε τις πόρτες του πέρσι και αμέσως συνέδεσε το όνομά του τον σπουδαίο Αντώνη Ρέμο. Ο τελευταίος θα βρίσκεται και αυτόν τον χειμώνα στο τιμόνι του προγράμματός του, μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Εμπατή North Live Stage: O Μάκης Δημάκης, ο Πάνος Καλίδης και η Σάσα Μπάστα ετοιμάζονται να μας χαρίσουν από τη συγκεκριμένη πίστα μία μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 30 Σεπτεμβρίου, το σχήμα θα μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά.

Frangelico: Ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Λένα Παπαδοπούλου συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους επιτυχία για λίγο ακόμα, μέσα στο φθινόπωρο, και κλέβουν κάθε εβδομάδα τις εντυπώσεις, κάνοντας το κέφι να χτυπάει «κόκκινο». Στο σχήμα τους η Μαρία Κορελλι και ο Κώστας Ορφανίδης.Για το χειμώνα ακούγεται το όνομα του Χρήστου Χολίδη

Vegas live Stage: Με μια συνεργασία έκπληξη ετοιμάζεται να επιστρέψει αυτόν τον χειμώνα το αγαπημένο λαϊκό στέκι του Ταύρου. Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, δύο μεγάλα ονόματα του συγκεκριμένου ρεπερτορίου ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και το μόνο βέβαιο είναι πως θα φέρουν τα πάνω – κάτω στη διασκέδαση!

Hotel Ermou: Η Άννα Βίσση θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά στο νυχτερινό κέντρο της οδού Ερμού. Η διάσημη καλλιτέχνης για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να κάνει την διαφορά στην Αθηναική νύχτα

Cabaret – Απεργης Μπογδανος: Στα βόρεια προάστεια αποτέλεσε πέρισυ την έκπληξη της χρονιάς η παρουσία του Νίκου Απέργη και του Ηλία Μπόγδανου κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει απο τα μεσα Οκτωβρίου

Fantasia Live: Ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και μια τραγουδίστρια έκπληξη αναμένεται να είναι το σχήμα στο παραλιακό κέντρο. Μετα το πολυ πετυχημένο καλοκαίρι με το σχήμα Ιακωβίδης – Ζοζεφίν το νυχτερινό κέντρο Fantasia Live αναμένεται να κλέψει παλι τις εντυπώσεις

Teatro Music Hall : Το σχήμα της χρονιάς αναμένεται να εμφανιστεί στο Teatro με το διδυμο Κωνσταντίνος Αργυρός – Σάκης Ρουβάς να είναι πολύ κοντα σε συνεργασία.

Τα νυκτερινά σχήματα της φετινής σεζόν θα είναι όλα ανατρεπτικά και θα κάνουν τη διασκέδαση μας να απογειωθεί!


[There are no radio stations in the database]