Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόψε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha

19 Σεπτεμβρίου 2022

Διαβάστε τις περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων

Oparadeisos-ton-kirion

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη την ίδια ώρα, στον Alpha.

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, μια δραματική σειρά εποχής με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Δείτε το τρέιλερ

Ο Παράδεισος των κυριών | Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα δύο όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Οι δύο ερωτευμένοι που είναι ένα χρόνο μαζί, περιμένουν πως και πώς να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της και να ζήσουν αυτοί καλά…

Ο Αριστείδης από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το γάμο του με την μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του Παραδείσου, που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Ο_Παραδεισος_των_κυριων

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 1

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 2
Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά. Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 3

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται. Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 4

Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.


[There are no radio stations in the database]