Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Συγκίνηση έξω από το Μπάκιγχαμ – Το προσωπικό αποχαιρέτησε τη βασίλισσά του

19 Σεπτεμβρίου 2022

Σεφ, μπάτλερ και αστυνομικοί ήταν μεταξύ των μελών του προσωπικού που βρέθηκαν έξω από την κύρια κατοικία της Ελισάβετ για το «τελευταίο αντίο»

anaktoraa1

Κλίμα συγκίνησης επικράτησε έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Νωρίτερα, η πομπή πέρασε από το Horse Guards Arch, όπου γινόταν παρέλαση στους εορτασμούς για τα επίσημα γενέθλιά της κάθε Ιούνιο, ενώ η Ελισάβετ επιθεωρούσε στρατεύματα. Επίσης, πέρασε και από το μνημείο της βασίλισσας Βικτώρια.

Μέλη του προσωπικού του Μπάκιγχαμ είχαν σχηματίσει γραμμή περιμένοντας την πομπή. Σεφ, μπάτλερ και αστυνομικοί ήταν μεταξύ των μελών του προσωπικού που βρέθηκαν έξω από την κύρια κατοικία της Ελισάβετ.

Άτομα που βρίσκονταν εκεί, μιλούσαν για ένα πλήθος που περιμένει με θρησκευτική ευλάβεια να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα.

Το παγκοσμίου φήμης παλάτι των 775 δωματίων είναι το επιχειρηματικό κέντρο της βρετανικής μοναρχίας, όπου φιλοξενούνται πάρτι στον κήπο και δεξιώσεις για παγκόσμιους ηγέτες.

Αλλά ήταν επίσης η κύρια οικογενειακή κατοικία της βασίλισσας για 67 χρόνια, από τη στέψη της μέχρι την έναρξη της πανδημίας το 2020.

Ήταν το μέρος όπου έγινε μητέρα, ο τόπος γέννησης του Καρόλου και των μικρότερων γιων της, του Άντριου και του Έντουαρντ.


[There are no radio stations in the database]