Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νέο ξεκίνημα με Κάρλος Κορμπεράν και αλλαγές

4 Αυγούστου 2022

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στη σεζόν, μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και την αλλαγή προπονητή.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 1, LIVE από το newsit.gr) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με τον Κάρλος Κορμπεράν να κάνει ντεμπούτο στον ερυθρόλευκο πάγκο, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη μ’ ένα καλό σκορ πρόκρισης, ενόψει και της ρεβάνς στη Σλοβακία.

Οι Πειραιώτες ελπίζουν σε μία επανάληψη της περσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων, καθώς είχαν αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους τους οποίους είχαν αποκλείσει με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή σχήματος, αλλά και προσώπων, με τον Κορμπεράν να σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρεις στην άμυνα.

Την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού συγκροτούν οι:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Άβιλα και Ουσεϊνου Μπα.

Λίστα Β (παίκτες U19): Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα σφυρίξει ο 32χρονος Βέλγος, Λορένς Βισέρ. Βοηθοί του θα είναι οι Ρίεν Βάνιζερε, Τιμπόντ Νάισεν και τέταρτος ο Λοθάρ Ντχοντ. Την περσινή σεζόν ο Βισέρ ήταν διαιτητής στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μίντιλαντ στην Τούμπα.


[There are no radio stations in the database]