Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τους Ερυθρόλευκους ο Λάιντνερ

27 Ιουλίου 2022

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ισραηλινός αριστερός μπακ Ντορόν Λάιντνερ. Περνάει από εξετάσεις και ενσωματώνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας

Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός, Ντόρον Λάιντνερ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, λίγο πριν τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης (27/7) με σκοπό να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του από την Χάποελ Τελ Αβιβ στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός άσος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως: «είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο και να κατακτήσω τίτλους».

Ο Λάιντερ κατέφθασε μαζί με τον ατζέντη του, κι αναμένεται σήμερα κιόλας να περάσεις τις εργομετρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και να ακολουθήσει η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το deal αφορά συμβόλαιο τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας κι απολαβές στις 300.000 ευρώ ετησίως, σύμφωνα με πηγές από την πατρίδα του. Στο Ισραήλ τα media κάνουν λόγο για το πιο ακριβό deal του καλοκαιριού στη χώρα.

leintner
leitner

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr/


[There are no radio stations in the database]