Σοφία Παυλίδου: Το «αντίο» της στη Σούλα Αθανασιάδου

26 Ιουλίου 2022

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για να την αποχαιρετήσει 

Η είδηση του θανάτου της Σούλας Αθανασιάδου βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές, όπως τα «Εγκλήματα», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «Λόγω τιμής» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Αν και η Σούλα Αθανασιάδου απεβίωσε τον Απρίλιο, ο θάνατός της έγινε γνωστός τέσσερις μήνες αργότερα. Η ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ στην κηδεία της στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης έδωσαν το παρών μόνο 7 άτομα.

Για να  την αποχαιρετήσει η Σοφία Παυλίδου, η οποία συνεργάστηκε μαζί της στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αντίο αγαπημένη», έγραψε η ηθοποιός κάτω από μια φωτογραφία της Σούλας Αθανασιάδου.

παυλιδου

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ στη συνέχεια της καριέρας της δίδαξε και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιός Γ. Δάνη (Δανιήλ Γαβριηλίδης), που έφυγε από τη ζωή το 1995.


[There are no radio stations in the database]