Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επιστρέφει στη μουσική σε μια συνεργασία έκπληξη με τον Έλτον Τζον

26 Ιουλίου 2022

Η διάσημη τραγουδίστρια βγάζει το πρώτο της τραγούδι μετά τη λήξη της 13χρονης συντηρητικής θητείας από τον πατέρα της

Όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε θέλει να αφήσει πίσω της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και θα το κάνει επιστρέφοντας στο τραγούδι και τη μουσική.

Η τραγουδίστρια και ο Έλτον Τζον συναντήθηκαν αθόρυβα την προηγούμενη εβδομάδα σε στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς για να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο. Οι δυο καλλιτέχνες σύμφωνα με το «HollywoodLife» συνεργάστηκαν και θα παρουσιάσουν σύντομα τη νέα εκδοχή της τεράστιας επιτυχίας του 1971 «Tiny Dancer».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Page Six», η Universal Music θα κυκλοφορήσει τη διασκευή τον Αύγουστο. «Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», δήλωσε πηγή.

«Έχουν ηχογραφήσει ένα remix του ‘Tiny Dancer’ ως πλήρες ντουέτο – και είναι απίστευτο. Η Μπρίτνεϊ ήταν στο στούντιο στο Beverly Hills την περασμένη εβδομάδα με τον Έλτον για την μυστική ηχογράφηση του τραγουδιού».

Spiars

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου που έχει ακούσει το τραγούδι. «Το έχουν ήδη παίξει στους ανθρώπους της δισκογραφικής και όλοι έχουν ξετρελαθεί. Είναι τόσο καλό. Λένε ότι αυτό θα είναι το τραγούδι του καλοκαιριού».

john



Και φυσικά, επισήμαναν τη μεγαλύτερη είδηση από όλες: «Η Μπρίτνεϊ επέστρεψε επίσημα», δήλωσε η πηγή στο Page Six. «Επέστρεψε στη δουλειά και είναι πολύ ενθουσιασμένη».

Ήταν μια έντονη και δύσκολη χρονιά για την Μπρίτνεϊ, οπότε μια μουσική επιστροφή μοιάζει με το επόμενο λογικό βήμα. Αφού απέκτησε ανεξαρτησία από την περιοριστική 13ετή νομική κηδεμονία της τον Νοέμβριο, παντρεύτηκε επιτέλους τον μακροχρόνιο έρωτά της Σαμ Ασγκάρι σε έναν πολυτελή παραμυθένιο γάμο. Η τραγουδίστρια έκανε επίσης και ένα οικονομικό άνοιγμα αγοράζοντας μια απίστευτη έπαυλη αντί του αστρονομικού ποσού των 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Τα νέα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2020 δεν υπήρχε σαν σκέψη στο μυαλό της να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα. «Η Μπρίτνεϊ δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί σύντομα με τη μουσική», είχε πει μια πηγή στο «HollywoodLife» τον Απρίλιο του 2020. «Η Μπρίτνεϊ μοιράζεται με τους κοντινούς της ανθρώπους ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη μουσική μια μέρα ξανά, αλλά όχι σύντομα».


[There are no radio stations in the database]