Κένταλ Τζένερ: Ξανά μαζί το μοντέλο και ο Ντέβιν Μπούκερ

20 Ιουλίου 2022

Μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωρισμένους, το ζευγάρι έκανε μια κοινή δημόσια εμφάνιση – Όλα δείχνουν πως είναι πάλι μαζί

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__91_

Μετά τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, η Κένταλ Τζένερ και ο Ντέβιν Μπούκερ εθεάθησαν μαζί σε νυχτερινή τους έξοδο. Δημοσιεύματα ήθελαν τη σταρ των Kardashians και τον μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς να χωρίζουν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Πηγή από το περιβάλλον της Κένταλ είχε δηλώσει στο «E! News»: «Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα. Το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αλλά μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης».

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Το Σαββατοκύριακο, η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν μαζί σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στη Νάπα της Καλιφόρνια.

Πηγές που βρίσκονταν επίσης, εκεί αναφέρουν πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλό, ενώ ακόμα κι η Κένταλ δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με τα πρόσωπά τους ωστόσο να είναι κομμένα. Ένα χαρακτηριστικό χρυσό δαχτυλίδι που φοράει συχνά στο δεξί του χέρι ο Ντέβιν όμως, πρόδωσε την ταυτότητά του.

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να οδηγούν μαζί στην Αριζόνα. Μετά από εβδομάδες φημών ότι είναι μαζί, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Κένταλ έκανε πιο επίσημα τα πράγματα όταν έκανε ανάρτηση αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κένταλ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της ίδιας και του Ντέβιν να γελάνε ενώ ήταν ξαπλωμένοι σε έναν πάγκο κουζίνας.


[There are no radio stations in the database]