Antetokounbros: Συνάντηση έκπληξη με την Εθνική Παίδων στο ΟΑΚΑ

14 Ιουλίου 2022

Οι παίκτες της Εθνικής Παίδων έζησαν μια ξεχωριστή στιγμή, αφού συνάντησαν τους Γιάννη, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ και μίλησαν μαζί τους

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Εθνικής Παίδων στο ΟΑΚΑ. Οι επίδοξοι αστέρες του μέλλοντος συναντήθηκαν με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο που κάνουν τη δική τους προετοιμασία και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την οικογένεια που κάνει περήφανη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα οι Παίδες που προετοιμάζονται για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 δεν πρόκειται να ξεχάσουν τη στιγμή της συνάντηση τους με τον δύο φορές MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητή το 2021, Greek Freak. Οι συμβουλές του, όπως και των αδερφών του θα πρέπει να κρατηθούν από όλα τα παιδιά που ονειρεύονται να γράψουν και το δικό τους όνομα με χρυσά γράμματα στο άθλημα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

bros

Η έκπληξη ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη για την Εθνική Παίδων! Οι «μικροί» προετοιμάζονται στο ΟΑΚΑ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16. Εκεί βρίσκονται και κάνουν την δική τους προετοιμασία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Alex Antetokounmpo, που δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν, αλλά και να μιλήσουν στα παιδιά!


[There are no radio stations in the database]