Survivor: Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πώς θα ξοδέψουν τα χρήματα που κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης

11 Ιουλίου 2022

«Θέλουμε να αλλάξουμε σπίτι να πάμε σε ένα μεγαλύτερο με ένα ακόμη δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θα θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια – Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε σε συνέντευξη της, πού θα διοχετεύσουν με τον Άρη Σοϊλέδη τα χρήματα, τα οποία κέρδισε ο ποδοσφαιριστής από το Survivor.

«Όταν φτάνεις στο τέλος είσαι νικητής, ο κόσμος έδωσε περισσότερες ψήφους στον Στάθη, για εμένα δεν σημαίνει κάτι αυτό, φυσικά στενοχωρήθηκα αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Εριστικός δεν ήμουν ποτέ, δεν προσέβαλα ποτέ κανέναν. Ούτε έπαρση είχα, ούτε τίποτα», σχολίασε αρχικά ο ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια η σύντροφός του Μαρία Αντωνά, αποκάλυψε το επιχειρηματικό πλάνο τους, σύμφωνα με το οποίο θα επενδύσουν τα χρήματα που κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μία επένδυση σε ένα κομμάτι δουλειάς, σε μία δουλειά που θα μπορέσει να μας αποφέρει ένα εισόδημα, να αλλάξουμε σπίτι να πάμε σε ένα μεγαλύτερο με ένα ακόμη δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θα θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι», τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:


[There are no radio stations in the database]