Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε στον γάμο όπου κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

11 Ιουλίου 2022

Η Κατερίνα Καινούργιου φούντωσε για μια ακόμα φορά τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι φήμες περί επανασύνδεσης της Κατερίνας Καινούργιου ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες όταν εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να επιστρέφει από την Ιταλία μαζί με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ύστερα ήρθαν οι ερωτήσεις περί επανασύνδεσης από τον Νίκο Κοκλώνη, on camera, με την Καινούργιου να σχολιάζει απλά πως θα κριθούν από από συμπεριφορές.

Και μετά ήρθε ο γάμος

Πριν μερικές ημέρες η παρουσιάστρια είχε κάνει την εμφάνισή της στον οίκο της σχεδιάστριας μόδας Mαρίας Κονίδη. Εκεί η Καινούργιου, είχε μιλήσει και για το νυφικό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα fitting με την Μαρία Κονίδη, η οποία της δήλωσε πως θέλει να της ράψει νυφικό.

Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Κονίδη

«Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της…Ποιο νυφικό, εδώ μου ‘ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω την Μάιρα..το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα», είπε με χιούμορ τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και να που η Καινούργιου έγινε κουμπάρα αλλά στο περίπου! Τι εννοούμε;

Ο αγαπημένος ή πρώην αγαπημένος ή απλά Φίλιππος Τσαγκρίδης έγινε κουμπάρος σε αγαπημένο του ζευγάρι. Η Καινούργιου έδωσε το παρών, συνοδευόμενη από τον αδερφό της και έβαλε και το φόρεμα… το κουμπαρίστικο που της έφτιαξε η Μαρία Κονίδη.

292244725_730261421519099_3740776494259607586_n.jpg

Και κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμα μια φορά η παρουσιάστρια ενώ λίγες ώρες αργότερα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μοιράστηκε στιγμές από τον γάμο στον οποίο ήταν κουμπάρος και στον οποίο τραγούδησε και ο Σάκης Ρουβάς.

Κοινό στιγμιότυπο ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους που φαίνεται πως μετά τον χωρισμό του Νοεμβρίου 2021, δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Μένει να δείξει ο χρόνος τι θα φέρει για το ζευγάρι που μοιράστηκε τρία και πλέον χρόνια μαζί.


[There are no radio stations in the database]