365 Dni: Η τρίτη ταινία έρχεται στο Netflix νωρίτερα απ’ όσο πιστεύεις

27 Ιουνίου 2022

Το Netflix ανακοίνωσε πότε θα δούμε την τρίτη ταινία του «365 Dni».

Το «365 dni» ή ελληνιστί «365 ημέρες» είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες σειρές του Netflix, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 κάνοντας παγκόσμιο πάταγο. Η ταινία βασίστηκε στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Blanka Lipińska, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna και Magdalena Lamparska.

Μετά το «365 dni», τον Απρίλιο του 2022, είδαμε το sequel με τον τίτλο «365 Days: This Day», το οποίο δεν «έσπασε» κάθε ρεκόρ, αλλά ήταν ήδη γνωστό πως το Netflix ετοίμαζε τρεις ταινίες. Βέβαια, δεδομένου ότι μεσολάβησαν δύο χρόνια για να δούμε τη δεύτερη ταινία, πιστεύαμε πως η τρίτη θα αργούσε τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Το Netflix όμως εξέπληξε το κοινό και ανακοίνωσε πως το 3ο μέρος της ταινίας με τίτλο «The Next 365 Days» έρχεται στις 19 Αυγούστου 2022. Το Netflix δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποιο teaser, αλλά -πολύ διακριτικά για τα δεδομένα μιας ταινίας με τέτοια απήχηση- ανέβασε την ημερομηνία στην πλατφόρμα.

Το «The Next 365 Days» θα βασίζεται επίσης στο ομώνυμο τρίτο βιβλίο της Blanka Lipińska και βάσει της σύνοψης του βιβλίου, η ιστορία θα έχει ως εξής:

Ως σύζυγος του Don Massimo Torricelli, ενός από τα πιο επικίνδυνα αφεντικά της Μαφίας στη Σικελία, η ζωή της Laura είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Είναι συχνά σε κίνδυνο, ο πιθανός στόχος των αδίστακτων εχθρών του Massimo που δεν θα σταματήσουν τίποτα για να καταστρέψουν τον ισχυρό άνδρα. Και όταν η Λόρα τραυματίζεται σοβαρά σε μια επίθεση, όντας έγκυος και παλεύοντας να επιβιώσει, ο Μάσιμο αντιμετωπίζει την πιο σκληρή απόφαση της ζωής του. Ποια θα είναι η ζωή του χωρίς τη Λάουρα; Θα μπορέσει να μεγαλώσει μόνος του το παιδί τους; Ποια θα είναι η μοίρα της οικογένειάς του και ποιανού οι 365 θα φτάσουν στο τέλος τους;


[There are no radio stations in the database]