MasterChef 2022: Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά που «άναψε φωτιές»

16 Ιουνίου 2022

Λίγο πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, ο σεφ θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι με τον Σωτήρη Κοντιζά – Δείτε βίντεο

«Φωτιές» άναψε την ώρα του τελικού του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ατάκα του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αξιολόγηση των πιάτων των δύο φιναλίστ, ο σεφ ανέφερε πως το μόνο που μένει να μάθουν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τι θα συμβεί με το… τηλεοπτικό μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά.

«Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας στο MasterChef», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, και οι τρεις κριτές ξέσπασαν σε γέλια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αγκαλιάζει τον Σωτήρη Κοντιζά και εκείνον να λέει χιουμοριστικά: «Που το ήξερες;».

Οι τρεις κριτές είναι γνωστοί για τις πλάκες που κάνουν ο ένας στον άλλο ανά διαστήματα στον μαγειρικό διαγωνισμό, καθώς έχουν χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε χθες, ο μεγάλος νικητής του MasterChef που κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλες τις μαγειρικές προκλήσεις ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και αρκετούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, πήρε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, επικρατώντας στον τελικό της Καλλιόπης Μπεζαντέ.


[There are no radio stations in the database]