Light: «Χείμαρρος» ο γνωστός τράπερ – «Μείνετε στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς»

16 Ιουνίου 2022

Με αφορμή τα σχόλια κάποιων παρουσιαστών για την τραπ μουσική και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο γνωστός τράπερ ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς

Ξέσπασε ο Light μέσα από τα social media σχετικά με τα δημοσιεύματα για την τραπ μουσική και το πώς σχετίζεται με τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Ο γνωστός τράπερ μίλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πως η ευθύνη για το πώς θα μεγαλώσει η νεολαία δεν βαραίνει τον ίδιο σαν καλλιτέχνη, αλλά τους γονείς.

«Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο Light.

«Να δείχνετε στα παιδιά σας ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος. Δεν φέρουμε εμείς καμία τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολλή αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε και ζήσαμε, τα πράγματα, τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική μας και τους στίχους μας, γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος, θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές στους γονείς να μιλούν ανοιχτά στα παιδιά τους για τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, να τους «ανοίξουν τα μάτια» και τέλος, να μην εκφράζουν την άποψή τους για πράγματα που δεν γνωρίζουν.

«Εσύ είσαι ο γονιός του. Πάρ’ του το τάμπλετ, εξήγησέ του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγάλωσες εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς. Νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα υπάρχουν μόνο στο Μπρονξ και την Αμερική. Φαίνεται πόσο λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνεται στους δρόμους, οπότε καλύτερα να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ και αφήστε τους δρόμους για εμάς», είπε κλείνοντας.


[There are no radio stations in the database]