Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στον Ασπρόπυργο

7 Ιουνίου 2022

Σε πύρινη κόλαση είχε μετατραπεί ο Ασπρόπυργος από τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών γύρω στις 21:30 χθες το βράδυ. Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς.

Με τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης, αλλά και να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και στις γύρω περιοχές, στις 23:00 εστάλη μήνυμα από το 112, συστήνοντας στους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους «λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών».

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, η φωτιά επεκτάθηκε και σε άλλο κτίριο εντός του χώρου του εργοστασίου.

Οι δυνατοί άνεμοι, είχαν σαν αποτέλεσμα να δυσκολέψουν τις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών για να σβήσουν τη φωτιά και να μην επιτρέψουν την εξάπλωσή της.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Facebook γράφει ότι: «Υδροφόρα του Δήμου μας κατευθύνεται αυτήν τη στιγμή στον Ασπρόπυργο, να συνδράμει τα Πυροσβεστικά οχήματα, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο.

Για ακόμη μια φορά, οι εργαζόμενοι και τα μέσα του Δήμου μας, στην πρώτη γραμμή. Ευχή όλων μας, η πυρκαγιά να σβήσει γρήγορα και να μην ξαναδούμε αυτές τις εικόνες».

πηγή :in


[There are no radio stations in the database]