Καιρός: Επιδείνωση -Χειροτερεύει ο καιρός τις επόμενες ημέρες

7 Ιουνίου 2022

Με μπόρες και καταιγίδες ξεκινάει η μέρα σήμερα στον Θερμαικό, ενώ στην βόρεια Ελλάδα, στην Μακεδονία και τις κυκλάδες θα έχουμε συννεφιά.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία θα κατέβει και νοτιότερα, στην Ήπειρο , την Στερεά και την Πελοπόννησο , όπου θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες.

Στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια, εκτός από τα ορεινά.

Το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς στα ηπειρωτκά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και μέσα στη μέρα στα ΒΔ του νομού θα έχουμε αστάθεια με βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη οι μπόρες και οι καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά θα περιοριστούν και θα εντοπίζονται στα ορεινά και στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 26 βαθμούς.

Την Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χειροτερεύει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ δυνατές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και άλλα σημεία στα βόρεια της χώρας.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε έντονα φαινόμενα και πολύ άστατο καιρό και οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιοι.

Την Παρασκευή σχεδόν όλη τη μέρα θα έχει άστατο καιρό. Από την Αττική έως και τη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία συνοδευόμενη από δυνατούς ανέμους. Υπάρχουν, δε, ενδείξεις ότι θα πέσει πολύ νερό.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


[There are no radio stations in the database]