Η «βασίλισσα» των Ελληνικών Καλλιστείων 2022-Η κακοποίηση από τον πρώην σύντροφο της και η προσαγωγή στο τμήμα (φωτό)

4 Ιουνίου 2022

Ροκ καταστάσεις εκτιλήχθηκαν 48 ώρες μετά τα Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Πού να φανταζόταν η μελαχρινή Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη η οποία το βράδυ της Τρίτης ζούσε το δικό της παραμύθι στον θρόνο των καλλιστείων, με τα φλας να αστράφτουν πάνω της, ότι δύο εικοσιτετράωρα μετά, από τα φώτα και τη λάμψη, θα έπεφτε στο σκοτάδι του τρόμου, έχοντας μπροστά τον αφηνιασμένο πρώην της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εκρηκτικό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά, διατηρούσε σχέση λίγων μηνών, όταν πληροφορήθηκε ότι εκείνος απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Τότε εκείνη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους, με εκείνον να γίνεται βίαιος σε βάρος της, κατά τα λεγόμενα της.  

Ταυτόχρονα, από μαρτυρίες, μάθαμε ότι τη βραδιά των καλλιστείων στο κλαμπ Bolivar ο πρώην σύντροφος της εστεμμένης  βρέθηκε στον χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς και εισέβαλε αφηνιασμένος στα καμαρίνια των διαγωνιζομένων φωνάζοντας στην Ειρήνη Βολιώτη, με άσεμνους χαρακτηρισμούς.

Με παρέμβαση όμως τόσο των διοργανωτών όσο και της ίδιας, αποχώρησε από τον χώρο χωρίς άλλα παρατράγουδα. Δύο 24ωρα όμως μετά το επεισόδιο στο Bolivar, και ενώ το μοντέλο είχε κληθεί σε κατάθεση από τη Δίωξη για ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύντροφός της, οι δυο τους συναντήθηκαν στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα! Τότε της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει με γροθιές, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί!

Αποτέλεσμα; Να περάσουν χθες από Αυτόφωρο, να αφεθούν ελεύθεροι και σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για τα… περαιτέρω!


[There are no radio stations in the database]