Ζώδια: Το νησί που σου ταιριάζει για διακοπές

28 Μαΐου 2022

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά ..μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά.. Και για να μην κάθεσαι και σπας το κεφαλάκι σου, για το που θα πας διακοπές φέτος, θα σου πω εγώ που σου ταιριάζει και που θα περάσεις τις καλύτερες καλοκαιρινές σου διακοπές αγκαλιά με την θάλασσα..

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου καλά μιας και σας χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός, το πάθος και η έντονη ενέργεια, η Κρήτη για εσάς είναι ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η φιλόξενη Κρήτη , με τις πολλές παραλίες της για κάθε γούστο και με την νυχτερινή της ζωή που είναι γεμάτη ενέργεια είναι ότι καλύτερο για εσάς. Όρεξη να έχετε και πολύ ενέργεια για ατελείωτες διαδρομές και πολύ διασκέδαση – μα τι λέω αυτό είναι δεδομένο για εσάς- και θα περάσετε τις τέλειες διακοπές για φέτος .. Τι.. ακόμα εδώ είσαστε..?

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου ξέρω ότι αγαπάς πολύ την καλοπέραση και φυσικά ακόμα περισσότερο ξέρω ότι αγαπάς το καλό φαγητό.. Μην το πολυσκέφτεσαι , η Νάξος και η Τήνος είναι τα ελληνικά νησιά που κάθε Ταύρος έστω και μια φορά στην ζωή του θα πρέπει να τα επισκεφθεί ..

Νομίζω ότι θα πρέπει να βγάλεις εισητήρια και η εξόρμιση σ΄αυτά τα δύο όμορφα νησάκια μας θα σε ενθουσιάσει..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου σου έχω  καλά νέα..

Καθότι μιλάμε για μια «2 σε 1» προσωπικότητα, σου έχω δυο δυνατές επιλογές.

Μιας και ξέρουμε όλοι το πόσο επικοινωνιακός και προσαρμοστικός είσαι, κάθε νέα εμπειρία ,κάθε ταξίδι και κάθε προορισμός έχει να σου προσφέρει και κάτι καινούργιο..

Στην Αστυπάλαια αν πας θα ανοίξεις τα τσάκρα σου, ενώ αν επιλέξεις την Ιο θα εμπλουτίσεις τις ιστορίες που θα έχεις να διηγήσε, με τα καλύτερα και τα χειρότερα μεθύσια της ζωής σου και που ξέρεις ίσως ένα από τα δυο νησάκια μας να σου γίνει αγαπημένος προορισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε μου ευαίσθητε και δημιουργικέ, που ο ρομαντισμός είναι γραμμένος στο DNA σου, δεν θα μπορούσα να σου προτείνω καλύτερο νησί για φέτος.

Οι εντυπωσιακές παραλίες της Μήλου είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τις ωραιότερες ρομαντικές και ήρεμες διακοπές που θα μπορούσες να κάνεις..άσε που θα σου βγάλει το ρομαντικό σου στοιχείο όσο ούτε εσύ ο ίδιος θα το πιστεύεις..

ΛΕΩΝ

Λιονταράκι μου γλυκό ..είμαι μέσα στο μυαλό σου..

Πάντα ενθουσιώδης και διασκεδαστικός ,ξέρω πως λατρεύεις, τα φώτα στραμμένα όλα επάνω σου οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η όμορφη Μύκονος με τα φώτα της πάντα αναμμένα είναι το νησί που θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις τα πιο εντυπωσιακά και αέρινα ρούχα σου και να κάνεις τις πιο hot και λαμπερές εμφανίσεις σου στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας ..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το  πόσο οργανωτικός και πρακτικός τύπος είσαι Παρθένε μου είναι γνωστό της πάσης.

Οπότε για τις διακοπές σου χρειάζεσαι ένα μέρος που θα σε φέρει σε επαφή με τον πιο εσωτερικό εαυτό σου.

Ένα νησί όπως η Αμοργός που μπορεί να συνδυάσει την ομορφιά των φυσικών τοπίων , το απέραντο γαλάζιο και το καλό φαγητό, είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις από την πίεση της συνήθως πολυάσχολης καθημερινότητας σου ..

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ μου Ζυγέ ,είσαι αυτός που ξέρεις να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς την ποιότητα σε κάθε έκφανση της ζωή σου .

Οι Παξοί, είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της του Ιονίου και όχι μόνο. Είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλαρές διακοπές , κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο με φόντο τα γραφικά του τοπία.

Μιας και η καλαισθησία είναι το δυνατό σου σημείο σου λέω μετά βεβαιότητας ότι είναι για  σένα ..μην το πολυσκέφτεσαι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιασμένο μου Σκορπιουδάκι, σου έχω το νησί που θα σου γίνει ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός.

Κλασικό «Ζευγαρονήσι» καταπράσινο και γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς η Ιθάκη, είναι σίγουρα το ιδανικότερο νησί για σένα δυναμικέ μου Σκορπιέ, μιας και εκεί θα έχεις την εκαιρία να χαλαρώσεις και να διατηρήσεις την μυστικοπαθή φύση σου ασφαλή.. βγάλε εισητήρια και σαλπάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, τα ταξίδια και η αγάπη σου για την φύση είναι η ζωή σου όλη.

Με μια βαλίτσα πάντα έτοιμη για ώρα ανάγκης είσαι έτοιμος για κάθε είδους περιπέτεια.

Για σένα λοιπόν Τοξότη μου η Σίφνος είναι ιδανική επιλογή, συνδυάζει την επιλογή του να ασχοληθείς με τις κάθε είδους δραστηριότητες που τόσο πολύ αγαπάς, με την επιλογή, του να θέλεις  να πεταχτείς και σε κάποιο άλλο κοντινό νησί, καθότι η Σίφνος βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από τις υπόλοιπες Κυκλάδες . Αα.. και αν σου αρέσει η πεζοπορία είσαι στο σωστό μέρος..

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Γνωστό το πόσο πολυάσχολος μπορεί να είναι ένας Αιγόκερος και μιας και έχεις και εσύ μια αδυναμία στην επαφή με την φύση στις διακοπές σου και την ανάγκη να «κατεβάσεις στροφές ».

 Η μαγευτική Σκόπελος, η πρωτεύουσα των Σποράδων , είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, η εντυπωσιακή βλάστηση και οι παραδεισένιες παραλίες της θα σε αφήσουνε απόλυτα ικανοποιημένο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητε και επικοινωνιακέ μου Υδροχόε, είσαι από αυτούς που ζουν και αναπνέουν για νέες εμπειρίες.

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν την ιδανική συνθήκη για σένα.. όχι πως δεν μπορείς να διαπρέψεις και τον χειμώνα.. Η Αντίπαρος είναι αυτή που ξέρει να ξεχωρίζει με τον μποέμ χαρακτήρα της, της ελιτιστική αύρα της και φυσικά τη γνήσια κυκλαδίτικη ομορφιά της. Τι να λέμε τώρα.. αυτό το νησί είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ευαίσθητος, ευπροσάρμοστος και ρομαντικός, γοητεύεται με την ομορφιά των φυσικών τοπίων ..τι ακόμα δεν το κατάλαβες για σένα μιλάω Ψαράκι μου..

Υπέροχο το τραγούδι του Μητροπάνου.. Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε.. όμως μην τον πιστεύεις.. τα Κύθηρα είναι εδώ και σε περιμένουν.

Το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης και του Έρωτα, είναι το μοναδικό   νησί  που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην Ελλάδα. Από την άλλη το Καστελόριζο, είναι ένα μικρό και γραφικό νησί, με πολλές ομορφιές και επιρροές από τους πολιτισμούς της Ανατολής και της Δύσης.

Και τα δύο αυτά νησιά να είσαι σίγουρος καλέ μου Ιχθύ, πως θα κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές σου ένα όνειρο ..

Η επιλογή είναι δική σου ..


[There are no radio stations in the database]