4 αταίριαστοι συνδυασμοί τροφών που σε βοηθούν να αδυνατίσεις

20 Μαΐου 2022

Εσύ θα έτρωγες ποτέ τοστ με μπανάνα, φυστικοβούτυρο και αυγό;

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι ενώ αρκετές από εμάς έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους βουτιές στην παραλία. Όσο η θερμοκρασία εξακολουθεί να ανεβαίνει αισθητά, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε υγιεινά γεύματα που θα μας δροσίζουν, θα μας κρατούν χορτάτες και θα χαρίζουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αν θες να προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία, καλό θα είναι τα κυρίως γεύματά σου να αποτελούνται από μια πηγή άπαχη πρωτεΐνης (κοτόπουλο, αυγά, τόνος κ.ά) και φρέσκα λαχανικά της αρεσκείας σου. Η επαρκής ενυδάτωση είναι βασική προϋπόθεση για να χάσεις βάρος γι’ αυτό φρόντισε να πίνεις 2,5-3 λίτρα νερού καθημερινά.

H αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί τροφών που έχουν εκπληκτική γεύση, παρόλο που ακούγονται … αρκετά περίεργοι. Εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε για εσένα μερικούς από αυτούς που αξίζει να δοκιμάσεις για να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου και να μη βαρεθείς ποτέ ξανά.

4 ανατρεπτικοί συνδυασμοί για να χάσεις βάρος…τρώγοντας

1) Τουρσί και μανταρίνια

Όσο έπαιζε «Θάρρος ή αλήθεια» με την Kendall, η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τον αγαπημένο της συνδυασμό φαγητού: «Τρώω τουρσιά με μανταρίνια μαζί σε μπουκιά», ανέφερε η τηλεπερσόνα.

kourtney_pikles.jpg

2) Τοστ με φυστικοβούτυρο και αυγό

Ένα από τα αγαπημένα γεύματα της Kendall Jenner είναι το τοστ με φυστικοβούτυρο, μπανάνα και αυγό.

«Τοστ με φυστικοβούτυρο και μετά από πάνω αυγά σαν ομελέτα», ανέφερε η Kendall σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram.

tost.jpg

@vikki.milash

3) Μαρμελάδα και scrambled eggs

H ομελέτα είναι μια από τις καλύτερες διατροφικές επιλογές για όσες προσέχουν τη σιλουέτα τους και θέλουν κάτι χορταστικό. Αυτός ο ανατρεπτικός συνδυασμός (ψωμί με μαρμελάδα και αυγά) θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

tost_aygo.jpg

@the_peach_delirium

4) Μούρα + βαλσάμικο + τυρί burrata + φρέσκος βασιλικός

Ένας ακόμη ιδιαίτερος συνδυασμός που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι είναι ο εξής: μούρα+ βαλσάμικο+τυρί burrata με φρέσκο βασιλικό. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις mozzarella, ρικότα ή άλλο τυρί της αρεσκείας σου.

krouasan.jpg

@celineyrs


[There are no radio stations in the database]