Έτοιμη για dance beats και πάρτι; 7 τραγούδια που θα ακούς παντού το καλοκαίρι

20 Μαΐου 2022

Ποιο θα «στεφθεί» το τραγούδι του καλοκαιριού για το 2022; Εμείς κάναμε τις προβλέψεις μας, εσύ τι πιστεύεις; 

Ποιο θα «στεφθεί» το τραγούδι του καλοκαιριού για το 2022; Αλήθεια δεν ξέρουμε! Είναι τόσοι πολλοί οι καλλιτέχνες που μας έχουν κάνει να θέλουμε να τους ακούμε ξανά και ξανά!

Harry Styles, Jack Harlow, Latto, Muni Long είναι μόνο μερικοί από τους τραγουδιστές που θα ακούμε ξανά και ξανά φέτος το καλοκαίρι. Παρακάτω, κάνουμε τη δική μας πρόβλεψη για τα τραγούδια που θα καταλήξουν να ανέβουν στην κορυφή το φετινό καλοκαίρι και που μάλλον θα ακούμε αρκετά συχνά (κάποια ήδη τα ακούμε)! Έτοιμη; Βάλε ακουστικά ή βάλε το ηχείο στο τέρμα και απλά πάτα το play!

FIRST CLASS – JACK HARLOW

Ο ήχος του κομματιού έχει γίνει ήδη viral στο TikTok και το ακούω να ηχεί στο τέρμα αρκετά συχνά.

AS IT WAS – HARRY STYLES

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι, αλλά μερικές φορές τα μπλουζ «χτυπάνε»… κάπως διαφορετικά! Εκεί έρχεται το “As It Was” του Harry Styles. Αυτό το τραγούδι αφορά τη μοναξιά και μας ταιριάζει αφού όλοι μας προσπαθούμε κάπως να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά από τα 2 τελευταία χρόνια εξαιτίας του Covid-19.

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές θέλεις απλώς να κάτσεις σε ένα δωμάτιο, να αναλογιστείς και να ακούσεις μια πιο sad μουσική. Είναι το mood τέτοιο, καταλαβαίνω! Όπως λέει και ο Harry: «You know it’s not the same as it was. Or maybe that’s just me».

HRS AND HRS – MUNI LONG

Σήμερα, δεν μπορείς να πετύχεις μια επιτυχία στα charts χωρίς πρώτα να κατακτήσει… το TikTok. Το αισθησιακό και σαγηνευτικό “Hrs And Hrs” της Muni Long ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη μεγάλη επιτυχία της εφαρμογής της χρονιάς, αφού ξεκίνησε ως trend το 2021 και ακόμη παίζει στο for you μας.

ENVOLVER – ANITTA

Η Anitta είναι παντού! Μόνο τον τελευταίο μήνα, εθεάθη στο Met Gala, στο Coachella, και είναι το hot κορίτσι που μας τρελαίνει με τον χορό και την μουσική της και φυσικά…μας ξεσηκώνει να χορέψουμε και εμείς! Το «ENVOLVER» δεν έχει φύγει εδώ και τρεις μήνες από το Billboard Global Excl.

THAT THAT – PSY, SUGA

Καλώς ήρθες πίσω, PSY! Μπορεί να μην είναι 2013, αλλά όλοι θυμόμαστε ή έχουμε ακούσει τη μεγάλη επιτυχία του τρελού, χιουμοριστικού «Gangnam Style» που μας είχε ξεσηκώσει τότε και χορεύαμε τη γνωστή χορογραφία κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ! Ευτυχώς, το «That That», περιλαμβάνει όλα αυτά και πολλά άλλα μαζί με τον SUGA από τους BTS να ζει… την ίδια τρέλα!

BAM BAM – CAMILA CABELLO

Μετά την επιτυχία του «Havana», αυτή τη σεζόν ήρθε το «Bam Bam»! Δώσε του λίγο χρόνο και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα το ακούς ξανά και ξανά και ξανά. Ναι, θα είναι πρώτο σαν επιλογή στην playlist σου!

MOSCOW MULE – BAD BUNNY

Ο βασιλιάς του Verano επέστρεψε. Το «A Bad Bunny bop» μας είχε κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα…ήρθε να μας το ξανακάνει με το love song του «Moscow Mule».


[There are no radio stations in the database]