Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

16 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

Ομόνοια: Σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 52χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμα του όταν δέχτηκε δολοφονική επίθεση από το ίδιο του το παιδί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην καρδιά της Αθήνας όταν ο δράστης της δολοφονίας αφού προέβη στην αποτρόπαια πράξη ενημέρωσε ο ίδιος την Ελληνική Αστυνομία.

Κατά τις πληροφορίες ο δολοφόνος σκότωσε τον πατέρα του στην πλατεία Ομονοίας. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου αντίκρισαν μαχαιρωμένο το θύμα. Το θύμα ήταν από το Πακιστάν, ενώ ο δράστης είναι ελληνικής υπηκοότητας καθώς η μάνα του είναι Ελληνίδα. Οι τελευταίες πληροφορίες θα φέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Δολοφόνησε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου μιας 78χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έφερε δύο μαχαιριές στην καρδιά και άμεσα συνελήφθη για το φόνο της ο 48χρονος γιος της ο οποίος έμενε μαζί της.

Ο άντρας φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά ενώ μέσα από το φλεγόμενο κτίριο η πυροσβεστική απεγκλώβισε και τον ίδιο με ελαφρά τραύματα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος μετά το αποτρόπαιο έγκλημα επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ενώ παράλληλα με τη χρήση αναπτήρα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Στο χειρουργείο διασώστης του ΕΚΑΒ ύστερα από επίθεση μεθυσμένου

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή την ώρα ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, ύστερα από την απρόκλητη και βάναυση επίθεση που δέχτηκε, εν ώρα υπηρεσίας, από έναν μεθυσμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του synenas.gr, κατά τις απογευματινές ώρες τις Κυριακής, οι διασώστες του ΕΚΑΒ λαμβάνουν σήμα από την Άμεση Δράση για παροχή Πρώτων Βοηθειών σε άτομο που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Κινητή Ιατρική Μονάδα Σαλαμίνας, σπεύδει στο σημείο για να παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες στον μεθυσμένο άνδρα.

Στη συνέχεια το περιπολικό της Α/Δ αποχωρεί και εκείνη την ώρα ο αλλόφρων άνδρας βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί και να χτυπήσει άσχημα τον ΕΚΑΒίτη.

Ο διασώστης προσπάθησε να αμυνθεί και να διαφύγει, με τον δράστη να τον κυνηγάει και να τον χτυπάει άγρια σε διάφορα σημεία του σώματός του. Από τα σφόδρα χτυπήματα ο διασώστης έπέσε ημιλιπόθυμος στην άσφαλτο.

Ο έτερος συνάδελφός του επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Από την σφοδρή και αναίτια επίθεση ο 40χρονος διασώστης διακομίσθηκε γεμάτος μώλωπες στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διπλό κάταγμα στο αριστερό χέρι και συντριπτικό κάταγμα ωμοπλάτης.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψη του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο θυτης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγείται στα Δικαστήρια Πειραιά.

Άρπαξαν 70.000€ από ηλικιωμένη στην Πιερία προσποιούμενοι τους αστυνομικούς

Ακόμη μία περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε στην Πιερία. Πρόκειται για μία υπόθεση που κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Κατερίνης κατόπιν μεθοδικής έρευνας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο σπιτι μίας 85χρονη γυναίκας προσποιούμενος τον αστυνομικό μη διστάζοντας να ισχυριστεί μάλιστα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα στο τηλέφωνο εμφανίστηκε και η γυναίκα η οποία ήταν συνεργός του και υποδυόταν δήθεν την κόρη της ηλικιωμένης προκειμένου να γίνουν περισσότερο πειστικοί. Στη συνέχεια ζήτησε χρήματα ώστε η κόρη της να αποφύγει η δήθεν τις νομικές συνέπειες με αποτέλεσμα να καταφέρουν να παραλάβουν από το σπίτι της ηλικιωμένης το υπέρογκο χρηματικό ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα Μέγαρα που διέπραττε κλοπές και απαγωγές.

Συμμορία που διέπραττε συστηματικά απαγωγές ατόμων εκβιάσεις και κλοπές από σπίτια εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων και την υποδιεύθυνση ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία σε παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές των Μεγάρων της Σαλαμίνας και των Εξαμιλίων Κορινθίας συνελήφθησαν επτά άτομα ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει συμμορία που στοχοποιούν σε άτομα για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι κατέχουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Έτσι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επισκέπτονταν τα σπίτια και με χρήση σωματικής βίας αλλά και με την απειλή όπλων άρπαζαν ότι έβρισκαν και στη συνέχεια γίνονταν καπνός. Άλλες φορές απήγαγαν τον ίδιο τον άνθρωπο που διέμενε στο σπίτι και τον μετέφεραν σε άλλη περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα επικοινωνούσαν με την οικογένεια του απαχθέντα και με απειλές για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του εκβίαζαν για την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν και να τον επιστρέψουν πίσω σώο και αβλαβή στο σπίτι του.


[There are no radio stations in the database]