Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πυγμαχίας οι Παπαδάτου, Τσάνη

16 Μαΐου 2022

Την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της γράφει  η ελληνική Πυγμαχία – Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει δύο θέσεις στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Πιο συγκεκριμένα η Ολγα Παπαδάτου και η Μαρινέλλα Τσάνη πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στην Κωνσταντινούπολη έχουν φτάσει έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν μία θέση στο βάθρο!

Η Παπαδάτου που αγωνίζεται στην κατηγορία των 63κ. με μεγαλειώδη εμφάνιση νίκησε με ομόφωνη απόφαση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Οζερ Γκιζέμ (Τουρκία) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Σήμερα (Δευτέρα 16/5) θα αντιμετωπίσει την Ιμανέ Κελίφ (Αλγερία) με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρινέλλα Τσάνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 60κ. και ήταν πραγματικά ασταμάτητη.

Στον πρώτο της αγώνα επικράτησε με 3-2 της Ράντι από το Μεξικό. Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ράουλ από το Νεπάλ. Η Τσάνη ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με 5-0!

Σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Αλέσια Μεσιάνο με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.


[There are no radio stations in the database]