Το τρέιλερ για το «Avatar: The Way of Water» συγκέντρωσε ρεκόρ προβολών το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του

12 Μαΐου 2022

Mία από τις ταινίες που έχουν χαθεί από τη συζήτηση και την pop κουλτούρα είναι (όλος περιέργως) η μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών, το «Avatar» του James Cameron. Η ταινία συγκέντρωσε στο παγκόσμιο box office πάνω από 2,8 και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα βραβεία Όσκαρ, όπου κέρδισε κυρίως σε τεχνικές κατηγορίες. Τώρα, ο Cameron επιστρέφει στην Pandora και το πρώτο teaser trailer δείχνει μία άλλη εικόνα για το μέλλον του franchise.

Εδώ και μερικά χρόνια, ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζει ακόμα τέσσερις ταινίες στον κόσμο του «Avatar». Συνέχεια, όμως, έπαιρναν παράταση και άλλαζαν ημερομηνίες. Πλέον, όμως, η δεύτερη ταινία του «Avatar», που θα έχει τον τίτλο «Avatar: The Way of Water», αναμένεται να βγει τον Δεκέμβριο του 2022 στις αίθουσες.

Το teaser trailer, που ανέβηκε ξαφνικά την Δευτέρα στο διαδίκτυο, το πρώτο 24ωρο συγκέντρωσε πάνω από 148,6 εκατομμύρια προβολές, συμπεριλαμβανομένων 23 εκατομμυρίων μόνο από την Κίνα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Disney και η 20th Century. Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες προβολές των τρέιλερ ταινιών «Star Wars», συμπεριλαμβανομένου του «Star Wars: The Rise of Skywalker».

Το τρέιλερ της ταινίας έπαιξε αποκλειστικά στους κινηματογράφους όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς έκανε πρεμιέρα μπροστά από το «Doctor Strange στο Multiverse of Madness».

Για να συγκρίνεις, το teaser για το «F9: The Fast Saga» της Universal συγκέντρωσε 202,7 εκατομμύρια προβολές στις πρώτες 24 ώρες, ενώ, το «Black Widow», 116,8 εκατομμύρια. Ακολουθούν τα teaser για το «Incredibles 2» με 113,1 εκατομμύρια και το «Rise of Skywalker» με 112,4 εκατομμύρια.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Cameron θα επικεντρωθεί στην κινηματογραφική επιστροφή του Jake Sully, τον οποίο υποδύεται ο Sam Worthington, μαζί με την Na’vi Neytiri, την οποία υποδύεται η Zoe Saldana, και την οικογένειά τους. Η νέα ταινία του «Avatar» θα δείξει τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή.

Μαζί τους επιστρέφει και η Sigourney Weaver ως Dr. Grace Augustine,αλλά και ο Stephen Lang ως συνταγματάρχης Miles Quaritch, ενώ άλλα γνωστά ονόματα που θα μπουν στο καστ θα είναι ο Vin Diesel, αλλά και η Kate Winslet.


[There are no radio stations in the database]