Η Madonna κυκλοφόρησε τρία γυμνά NFTs

12 Μαΐου 2022

Η βασίλισσα της ποπ Madonna προέβη σε ακόμη μία bold κίνηση κυκλοφορώντας τρία γυμνά NFTs σε συνεργασία με το beeple. Η συλλογή ονομάζεται «Mother of Creation» δηλαδή «Μητέρα της Δημιουργίας», αποτελείται από τρία NFTs με το ένα να είναι τρισδιάστατο μοντέλο του κόλπου της τραγουδίστριας και αναμένεται να πωληθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο πρώτο NFT που ονομάζεται «Mother of Nature» η Madonna «γεννάει» ένα δέντρο, στο δεύτερο που ονομάζεται «Mother of Evolution» η Madonna παρουσιάζεται να γεννάει πεταλούδες, ενώ στο τρίτο και τελευταίο NFT της συλλογής με το όνομα «Mother of Technology» πρωταγωνιστές είναι τα αναπαραγωγικά όργανα της τραγουδίστριας που γεννούν αυτή τη φορά έντομα προκειμένου να «αναδείξουν τον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη μπορεί επίσης να γεννήσει το φως στον κόσμο, αλλά μόνο αν χρησιμοποιηθεί με τη σωστή συνείδηση».

Η Madonna και η beeple σχολιάζοντας το δεύτερο NFT ανέφεραν μεταξύ άλλων πως οι πεταλούδες λειτουργούν και ως «ένα σημάδι ελπίδας». Όσον αφορά το «Mother of Nature», δηλαδή το πρώτο από τα τρία NFTs, αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύεται από ένα κείμενο της τραγουδίστριας, ενώ το δεύτερο NFT, δηλαδή το «Mother of Evolution» περιλαμβάνει το τραγούδι της «Justify My Love» με μουσική του Igor Bardykin.

Τα έσοδα της διήμερης δημοπρασίας των NFTs θα δοθούν σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες είναι οι εξής: Voices of Children Foundation, City of Joy και Black Mama’s Bail Out.


[There are no radio stations in the database]