Αντετοκούνμπο: «Μακάρι και εμείς να παίζουμε στα 35 μας όπως ο Χόρφορντ»

10 Μαΐου 2022

Αρχικά ο Έλληνας σούπερ σταρ είπε μετά την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς για το 2-2 στη σειρά ότι «έπαιξαν πιο δυνατά. Αυτό ήταν. Έπαιξαν πολύ καλά το ένας εναντίον ενός, ευστόχησαν στα σουτ, βρήκαν τα pop out με τον Χόρφορντ, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι τα έβαλαν. Πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα γιατί ήταν πειθαρχημένοι και εκτέλεσαν σωστά το πλάνο τους…» και συνέχισε: «Πώς νιώθει το σώμα μας και τι κάναμε στο μυαλό μας, ποιος νοιάζεται πραγματικά; Κανείς δεν νοιάζεται. Ξέρουμε πώς έχουν τα πράγματα.»

Για τη σειρά και το γεγονός ότι έχει πάει στη δύναμη και στο physical game, είπε: «Απλά παίζουμε μπάσκετ. Προσπαθούμε να πάρουμε καλές αποφάσεις, να είμαστε επιθετικοί και να παίζουμε για να κερδίζουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ποτέ δεν θα είναι εύκολο. Τώρα πρέπει να πάμε στη Βοστόνη για να παίξουμε καλό μπάσκετ, να μείνουμε ενωμένοι, να το απολαύσουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Για το Game 4 και τη κακή απόδοση στην τελευταία περίοδο είπε ότι «απλά δεν ήταν το παιχνίδι μας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε το προβάδισμα. Εκείνοι έπαιξαν υπέροχα. Πρέπει να δούμε τι δεν έγινε σωστά ώστε να το βελτιώσουμε στο Game 5» και συμπλήρωσε: «Παίζω με το ένστικτό μου, είμαι επιθετικός και προσπαθώ να παίρνω αποφάσεις για τους συμπαίκτες μου. Σε κάποια ματς τα σου θα μπουν, σε κάποια άλλα ματς δεν θα μπουν. Η νοοτροπία του να μην φοβόμαστε και να είμαστε επιθετικοί είναι πάντα εκεί.»

Και εκθείασε τον Αλ Χόρφορντ: «Εκπληκτικός. Πραγματικός επαγγελματίας. Παίζει με τον σωστό τρόπο. Οδήγησε την ομάδα του στο δύσκολο σημείο του αγώνα και πρέπει να του απονείμουμε τα εύσημα. Πολλοί στα 35 τους δεν μπορούν να παίξουν έτσι. Ελπίζω όταν θα είμαστε στη θέση του και θα έχουμε μεγαλώσει να βρισκόμαστε ακόμα στο ΝΒΑ και να ανταγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζει φανταστικά».


[There are no radio stations in the database]