Le Parisien: Ο Εμπαπέ συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν

6 Μαΐου 2022

Στο Παρίσι και στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει έως το 2024 ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Parisien.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του 23χρονου ποδοσφαιριστή που διεκδικεί η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν προχωρήσει και έχει πει το “ναι” σε πρόταση ανανέωσης για 2 χρόνια, δηλαδή έως το 2024.

Σύμφωνα με την Parisien η Παρί έχει καταθέσει πρόταση με ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ μέχρι το 2024 και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000 μαζί με τους φόρους. Επίσης υπάρχει οψιόν και για 3ο χρόνο.

Η Παρί δεν επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γάλλου τελειώνει στις 30/6/2022 και του έχει καταθέσει πρόταση για μεταγραφή η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Parisien  το περιβάλλον του Εμπαπέ έχει ενημερώσει τους Μαδριλένους για την επιλογή του. 

Πάντως ο Εμπαπέ έχει δηλώσει πως δεν θα κάνει γνωστή την απόφαση του πριν από τις 21/5/2022. 

Πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία από το σπίτι του που ήταν γεμάτο κούτες άναψε φωτιές και φούντωσε τα σενάρια για την μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Διαψεύδει η μητέρα του Εμπαπέ

Η μητέρα του Φάζια Λαμαρί,δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα.

«Δεν υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Οι συζητήσεις για το μέλλον του συνεχίζονται με μεγάλη γαλήνη για να του επιτρέψουν να κάνει την καλύτερη επιλογή, με σεβασμό όλων των μερών».


[There are no radio stations in the database]