Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

4 Μαΐου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Εφιάλτης για ανήλικη στον Κολωνό – Αστυνομικός πάλεψε με τον ένα δράστη

Γύρω στις 5:30 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, μία 17χρονη περπατούσε στην περιοχή του Κολωνού κοντά στο σταθμό Λαρίσης.

Εκεί ένας άγνωστος μελαμψός άνδρας εμφανίστηκε μπροστά της, τη σταμάτησε γρήγορα και στη συνέχεια μαζί με ακόμα δυο άτομα την περικύκλωσαν και τη βούτηξαν, μεταφέροντας την σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο σπίτι αυτό την χτύπησαν και αφού την απείλησαν για τη ζωή της, της έδωσαν μία ουσία η οποία της προκάλεσε νάρκωση.

Δυο μέρες μετά και αφού το ανήλικο κορίτσι κρατήθηκε φυλακισμένο στο διαμέρισμα, κατάφερε να δραπετεύσει και να καλέσει βοήθεια.

Σε χρόνο ανύποπτο το κορίτσι κλώτσησε τον έναν από τους δραστες και έτσι κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι του τρόμου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΖΗΤΑ εντόπισαν στην περιοχή του Κολωνού δύο Πακιστανούς, οι οποίοι στη θέα τους το έβαλαν στα πόδια.

Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες και στον έναν, αφού ο δεύτερος αντιστάθηκε σθεναρά.
Ύστερα από μια συμπλοκή ο αστυνομικός κατάφερε να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο του άνδρα, ο οποίος τελικά κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης του.

Βέβαια στο κινητό τηλέφωνο βρεθηκαν προσωπικά έγγραφα τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 17χρονη. Η ανήλικη οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθεί αν κακοποιήθηκε από τους δράστες ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εφεξής τον Πακιστανό που ταυτοποιήθηκε και έναν ακόμα συνεργό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, η ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκων κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Παράνομος μετανάστης κυκλοφορούσε παριστάνοντας τον αστυνομικό

Έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισελθει παράνομα στην χώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τα στελέχη της άμεσης δράσης στον Ασπρόπυργο για αντιποίηση της Αρχής.

Το διερχόμενο πλήρωμα περιπολικού βρίσκονταν στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ όταν αντιλήφθηκε ότι ένα λευκό ΙΧ έφερε φωτάκια LED, εκείνα δηλαδή που χρησιμοποιούνται από τα συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τον ελέγξουν, αλλά μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε αυτή τους την κίνηση ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό τη διαφυγή.

Μετά από μια σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός εγκλωβίστηκε. Ο αλλοδαπός άνδρας, είχε το θράσος να δηλώσει συνάδελφος, αναφέροντας ότι δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Όπως είναι φυσικό οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν και σε ελάχιστο χρόνο ο άνδρας παραδέχτηκε ότι έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Μετά τον σωματικό έλεγχο αλλά και έλεγχο του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα σήμα της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ασπροπύργου, όπου τα στελέχη του πραγματοποιούν έρευνες, για να διαπιστώσουν εάν ο άνδρας χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη κάλυψη για έκνομες ενέργειες.

Ρόδος: 30χρονος πήγε να πουλήσει κατά λάθος γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε γιατρό.

Με έναν πρωτόγνωρο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπος ένας γιατρός, όταν το απόγευμα της Πρωτομαγιάς δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω viber γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιων και ένα μήνυμα που έγραφε: “Θα έχω γυμνές φωτό την κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά”.

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερο μήνυμα, στο οποίο έγραφε: “Λάθος”. Όπως είναι φυσικό ο παιδίατρος επικοινώνησε αμέσως με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και η ανιψιά του.

Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας που μετά τη καταγγελία του γιατρού, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Μεγάλη επιτυχία της ΟΠΚΕ – Ο έλεγχος που αποκάλυψε καταζητούμενο

Πρόκειται για μία τριπλή επιτυχία των αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος στην ομάδα ΟΠΚΕ, αφού ύστερα από τυχαίο έλεγχο που διενήργησαν έβγαλαν οχι ένα άλλα τρία λαβράκια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί κατά τον τυπικό έλεγχο που διενήργησαν στη Νέα Εθνική οδό Πατρών-Πύργου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο επιβάτες καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης τα οποία κατασχέθηκαν.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λάρισας και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου με κατηγορίες για κλοπή ληστεία και παράβαση του.


[There are no radio stations in the database]