Γιορτή της Μητέρας | 15 δώρα μόδας που μπορείς να προσφέρεις στη μαμά σου

4 Μαΐου 2022

Ποιήματα, μυθιστορήματα, έργα τέχνης, τραγούδια. Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί στην προσπάθεια να αποδοθεί το μεγαλείο της μητέρας. Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μας, δηλαδή τη μητέρα μας και αποτελεί μία επιπλέον ευκαιρία για να της δείξουμε την αγάπη μας. Η Γιορτή της Μητέρας έχει καθιερωθεί από την αρχαιότητα, ενώ στην Ελλάδα γιορταζόταν στις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τη δεκαετία του ’60. Από τότε μέχρι σήμερα, η χώρα μας ακολουθεί το παράδειγμα του δυτικού πολιτισμού και τιμά τον ρόλο της Μητέρας κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Η συγκεκριμένη ημέρα λοιπόν αποτελεί μία επιπλέον ευκαιρία για να περάσεις περισσότερο χρόνο με τη μητέρα σου και να της χαρίσεις κάτι που γνωρίζεις πως θα την κάνει πολύ χαρούμενη. Εκτός από μία αγκαλιά και ένα φιλί, που σίγουρα θα εκτιμήσει, εάν η μητέρα σου είναι λάτρης της μόδας, τότε ένα fashion δώρο πρόκειται να την ενθουσιάσει. Τι μπορείς να της προσφέρεις;

Τα κοσμήματα είναι σίγουρα η πρώτη σκέψη. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ή ακόμα και ένα ρολόι πρόκειται να προσθέσουν λάμψη σε κάθε εμφάνισή της. Ένα φόρεμα σε μίντι μήκος στο αγαπημένο της χρώμα ή σε κάποιο εντυπωσιακό μοτίβο είναι μία εξίσου καλή επιλογή. Εναλλακτικά, ένα λινό σακάκι που θα φορέσει με άνεση ακόμα και το καλοκαίρι, μία μπλούζα με puff sleeves που θα κάνει το καθημερινό ντύσιμο πιο ενδιαφέρον, μία ψηλόμεση παντελόνα που κολακεύει τη σιλουέτα ή μία πλισέ φούστα που θα εξελίξει το στιλ της είναι μερικές ακόμα stylish επιλογές.

Τα αξεσουάρ επίσης, δηλαδή οι τσάντες, τα παπούτσια, τα πορτοφόλια πρόκειται να ενθουσιάσουν μία fashionista. Ένα πορτοφόλι σε pastel απόχρωση όπως το baby blue, μία ψάθινη τσάντα που είναι ιδανική για τους επόμενους μήνες ή ένα ζευγάρι loafers που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα είναι επίσης κάποιες από τις προτάσεις που έχουμε να σου κάνουμε. Σε περίπτωση που η μητέρα σου αγαπά το casual ντύσιμο, τότε ένα ζευγάρι λευκά sneakers είναι άκρως απαραίτητα.

Πάμε να δούμε μερικές ιδέες

Σακίδιο πλάτης attrattivo

Δερμάτινο πορτοφόλι Pinko aswear.gr

Sneakers Envie Shoes

Σκουλαρίκια Pearls από χρυσό 18Κ με freshwater pearl Li-La-Lo

Lilia necklace Swarovski

Ολόσωμο μαγιό Sophie Deloudi

Πουκάμισο εμπριμέ ριχτό Mango

Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες Lynne

Φόρεμα broderie anglaise με ζώνη Parabita

Μοικασίνια Tod’s Kalogirou

Μπλούζα Cos

Εμπριμέ φόρεμα παρεό Zara


[There are no radio stations in the database]