Το σημερινό αστυνομικό δελτίο

9 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr. 

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΡΟΜΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Καθαρά Δευτέρα και από το πρωί οι Ρομά στα Άνω Λιόσια είχαν στήσει γλέντι με μουσικές, χορούς αλλά και πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι οικογένειες που συμμετείχαν στο γλέντι άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα να στρέψουν τις καραμπίνες τη μια απέναντι στην άλλη. Σε χρόνο ντε-τε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας απέκλεισε την περιοχή και στη θέα των ενστόλων, οι φερόμενοι ως δράστες ταμπουρώθηκαν σε παρακείμενο σπίτι.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να προσαγάγουν 6 άτομα και να συλλάβουν έναν από τους φερόμενους ως δράστες, τους οποίους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας θα περάσει σε λίγες ώρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, ο κατηγορούμενος για την 4απλη δολοφονία της οικογένειας Κλότσι στην Ανδραβίδα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνθρωπο που τον περιέθαλψε στην Πάτρα την μέρα μετά το μακελειό. Το άτομο αυτό αν βρεθεί πως γνώριζε για την τετραπλη δολοφονία τότε δεν θα αργήσει να κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Από την άλλη όμως υπάρχει πιθανότητα ο μακελαρης να μην του ανέφερε τίποτα για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Από το παρελθόν μέχρι σήμερα έχει επιδείξει η ακραίες συμπεριφορές στις οποίες θα αναφερθώ εκτενέστερα.

Στα 15 του πυροβόλησε με καραμπίνα το πόδι ενός φίλου του επειδή τσακώθηκαν, ενώ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για βασανισμό και θανάτωση ζώων αλλά και για κακοποιήσεις γυναικών.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ

Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό από το Νεπάλ πέρασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Κηφισιά, η οποία είχε αναλάβει και την φροντίδα των παιδιών.

Η υπόθεση αυτή ξυπνάει έναν από τους χειρότερους εφιάλτης για τους γονείς. Η σύλληψη της αλλοδαπής οικιακής βοηθού έγινε την Κυριακή έπειτα από την καταγγελία του πατερα, ο οποίος ανέφερε στο Κέντρο Άμεσης Δράσης ότι βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο!

Πίσω από τη σεμνή φαινομενικά φυσιογνωμία της 28χρονης οικιακής βοηθού που ταξίδεψε στην Ελλάδα από το Νεπάλ, κρυβόταν μια πανούργα γυναίκα.

Οι Αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης και τα σοσιαλ μίντια αναζητώντας ίχνη που θα οδηγήσουν στο κύκλωμα.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ

Από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και δύο καταθέσεις κλειδιά δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός της 24χρονης στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης ολοκληρώθηκε και πλέον ο φάκελος θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως έδειξαν αρνητικό δείγμα σε ναρκωτικές ουσίες που θα μπορούσαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της 24χρονης, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο δείγμα ούρων της Γεωργίας Μπίκα.


[There are no radio stations in the database]