Πάτρα: Γιατί άλλαξε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Το παρασκήνιο της απόφασης

9 Μαρτίου 2022

Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Οι τηλεδίκες και η υπερέκθεση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στα ΜΜΕ, έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, η αιτία για να αποχωρήσει από την υπεράσπιση της οικογένειας ο Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o κ. Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα.

Η συνεχής διαρροή στοιχείων η οποία εντάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε τριβές, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κυκλοφορούσαν συνεχώς στα ΜΜΕ στοιχεία και από την πλευρά της οικογένειας, τα οποία αποτελούσαν βασικά στοιχεία της δικογραφίας και τα οποία στη συνέχεια οδηγούσαν σε στρεβλώσεις και παρανοήσεις.

Το πώς διέρρεαν αυτά τα στοιχεία, από ποιον και για ποιον λόγο, παρά τις παραινέσεις των νομικών της οικογένειας περί του αντιθέτου, είναι ένα ερώτημα. Ο κ. Κόττας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

“Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας”, αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Λύτρα.


[There are no radio stations in the database]