Survivor: Ο Στάθης Σχίζας μπαίνει στο ριάλιτι 

5 Μαρτίου 2022

Έναν νέο παίκτη θα υποδεχτεί το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Το βράδυ του Σαββάτου θα παρακολουθήσουμε την είσοδο του Στάθη Σχίζα στο παιχνίδι.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και kick boxer πριν από μερικούς μήνες είχε απασχολήσει τα Μέσα λόγω της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του My style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, όμως ποτέ δεν το επιβεβαίωσαν. Μάλιστα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δηλώσει σε συνεντευξή της πως οι δυο τους είναι συνεργάτες και φίλοι. Ωστόσο η εκπομπή Love It τον περασμένο Νοεμβρη είχε πληροφορίες πως οι δύο νέοι βρίσκονται σε σχέση.

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι 30 ετών, γεννημένος στην Αθήνα. Ο ίδιος από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Αργότερα όμως την καρδιά του “έκλεψε” το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης. Ακόμη, έχει μία κόρη οκτώ ετών, η οποία θα του λείψει περισσότερο από όλα και όλους. Στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του!


[There are no radio stations in the database]