Ανδραβίδα: Σοκάρει το παρελθόν του δράστη – Κακοποιήσεις γυναικών, Πυροβολισμοί και βασανισμοί ζώων

5 Μαρτίου 2022

Ομολόγησε ο 61χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο ίδιος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Σημειώνεται πως μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις πράξεις του.

Σοκ από τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του. Όπως αναφέρει το Mega, στα 15 του χρόνια πυροβόλησε φίλο του με καραμπίνα στο πόδι, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για βασανισμό, θανάτωση ζώων, αλλά και κακοποιήσεις γυναικών.

“Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών“, είπε ο κ. Παναγιώτης, συγγενής του δράστη.

“Χτυπούσε και τις δύο συζύγους του”

“Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε”, συνέχισε.

Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει”, σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.

Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που πήγε το 12χρονο παιδί μόλις βρήκε νεκρούς τους δικούς του

Στο Mega μίλησε ο κ. Λευτέρης Μαντζώρος, ιδιοκτήτης συνεργείο μοτοσυκλετών, στον οποίο απευθύνθηκε το 12χρονο αγόρι όταν βρήκε νεκρούς τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδέρφια του.

“Εμείς ήμασταν στο συνεργείο και εργαζόμασταν, ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και ότι “ο αδερφός μου δεν ανασαίνει”. Ήρθε μέσα, βάλαμε το μωρό πάνω στο γραφείο και είδαμε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Το παιδί είπε να πάμε στο σπίτι, ήταν η μητέρα του. Το μωρό το έφερε ο 12χρονος με μία πάνα και ένα φανελάκι, είχε σημάδια στο σώμα του, και είχε αίμα στο στόμα του. Το μωρό ήταν χτυπημένο και ήδη νεκρό. Είχε σημάδια και στο λαιμό του“, περιέγραψε ο κ. Μαντζώρος.

Ο 12χρονος ήταν σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να ανασάνει. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εργαζόμενοι, πολύ καλοί άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Δούλευαν και οι δύο”, πρόσθεσε ο ίδιος.


[There are no radio stations in the database]