Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανήκει στο cast τoυ Euphoria

28 Φεβρουαρίου 2022

O Angus Cloud και η Maude Apatow, καθώς και η Zendaya και ο Tom Holland εμφανίστηκαν με matching outfits!

Καθώς η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έφτασε στο τέλος της, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας στιγμές. Πέρα από το street style inspiration που θα προσθέσουμε στο mood board μας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, υπήρχαν μερικές ξεχωριστές προσωπικότητες που τράβηξαν την προσοχή μας. Ναι, είναι official! Ο κόσμος ανήκει στο cast του Euphoria και εμείς απλός ζούμε μέσα σε αυτόν.

Ο Angus Cloud και η Maude Apatow

Ο Angus Cloud, ο οποίος κατέκτησε τις καρδιές του πλανήτη ως Fez στη σειρά του HBO, έχει και απίστευτο στυλ. O ηθοποιός έκατσε στην πρώτη σειρά του show του brand Coach, ανάμεσα στη Megan Thee Stallion και τη Rina Sawayama, φορώντας ένα shearling τζάκετ.

Ο Angus εμφανίστηκε επίσης με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Euphoria, Maude Apatow, σε μια εκδήλωση του Thom Browne για να γιορτάσουν τα καρό signature σχέδια του brand που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2006. Λες και αυτό δεν ήταν αρκετό, οι ηθοποιοί φόρεσαν ασορτί outfits. Ο Cloud φόρεσε ένα tailored κουστούμι και η Apatow μια πλισέ φούστα, καλσόν και μια mini τσάντα.

Η casual εμφάνιση της Zendaya και του Tom

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη μία και μοναδική Zendaya. Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη Rue στο Euphoria, έκανε μια έξοδο με το αγόρι της Tom Holland στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως πάντα, η Zendaya έδειχνε απίστευτα κομψή φορώντας ένα oversized πουκάμισο με ζώνη και καλσόν, το απόλυτο cool-girl outfit.

https://www.instagram.com/p/CaD4t4Kst3b/?utm_source=ig_web_copy_link


[There are no radio stations in the database]