Euphoria style: Όλα όσα θα θέλαμε να δανειστούμε από τις ντουλάπες των πρωταγωνιστριών

25 Φεβρουαρίου 2022

Βλέποντας τη σειρά Euphoria, συνειδητοποίησα επιτέλους από πού αντλούν έμπνευση για τις κολεξιόν τους οι αλυσίδες “fast fashion”. Μικροσκοπικά ρούχα, cut-out φορέματα που ελάχιστα αφήνουν στη φαντασία, matching sets με χαμηλοκάβαλα παντελόνια και crop tops, μια νέα στιλιστική κουλτούρα που το show ανέδειξε, γίνεται τάση. Ωστόσο, δεν ανήκουμε πλέον στους teenagers, αλλά από την άλλη πολύ θα θέλαμε να δανειστούμε έστω και κάποια κομμάτια από την ντουλάπα των πρωταγωνιστριών.  

Τα μίνι φορέματα της Cassie: ή τα υπερβολικά μίνι που κρύβουν κινδύνους και για όσες τα φοράνε και για όσους τα κοιτάνε. Η Barbie style Cassie δεν τα αποχωρίζεται και οφείλουμε να πούμε ότι είναι αρκετά χαριτωμένα. Μιας και το μίνι κυριαρχεί και το καλοκαίρι έρχεται, τα κοντά φορέματα είναι must-have.

Τα party outfits της Maddy: ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα sparkling total look; Αν κάποια ξέρει να ντύνεται σαν την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, αυτή είναι η Maddy κι εμείς εμπνεόμαστε από αυτή κι από τα σέξι look της που ξεσηκώνουν.  

Τα δερμάτινα της Kat: το αδιάφορο (στιλιστικά) κορίτσι μετατρέπεται στο απόλυτο θηλυκό και η ντουλάπα της ανεβαίνει επίπεδο με στενά δερμάτινα παντελόνια και φούστες, choker κολιέ, μαύρο, πολύ μαύρο και άγρια διάθεση.  

Τα φούτερ της Rue: αν και αποτελεί έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν διακρίνεται για το στιλ του, η Zendaya ή Rue της σειράς διαθέτει μια ολόκληρη γκάμα από άνετα φούτερ που πολύ θα θέλαμε να κλέψουμε, έστω κι ένα.

Τα total sets: στα οποία βασίζεται και ολόκληρη η γκαρνταρόμπα των πρωταγωνιστριών. Από matching sets των cheerleader μέχρι και αποκαλυπτικά σετάκια με ‘00s vibes, τα κορίτσια της σειράς φοράνε την απόλυτη τάση της εποχής, δίνοντας το κάτι έξτρα με τον χαρακτήρα τους. Υπερβολή θα σκεφτείτε για μία έφηβη να ντύνεται έτσι στο σχολείο, αλλά αν γυρίσετε το κεφάλι σας, τα total set είναι το μόνο που θα αντικρίσετε και όχι μόνο σε κορίτσια κάτω των 18.   

Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ: δεν είναι τυχαίο το ότι η make-up artist της σειράς θα κυκλοφορήσει σύντομα προϊόντα που θα φέρουν το όνομά της. Πέρα από τα ρούχα της σειράς Euphoria, αυτό που εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν τα make-up looks και ας μην ξεχνάμε ότι και αυτά αποτελούν μέρος της στιλιστικής μας εικόνας. Και στο show εκτιμήσαμε δεόντως την υπερβολή. 


[There are no radio stations in the database]