Η Britney Spears ετοιμάζει βιβλίο με θέμα τη ζωή της

25 Φεβρουαρίου 2022

Μια συμφωνία των 15 χιλιάδων δολαρίων με την εταιρία Simon & Schuster έκλεισε η Britney Spears με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της. Και παρότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ως προς τις λεπτομέρειες της πολυτάραχης ζωή της και της εφιαλτικής κηδεμονίας, οι fans ανυπομονούν για τον τίτλο του βιβλίου, το οποίο ποντάρουν να ονομάζεται κάπως έτσι: It’s Britney b@tch!  

Instagram @nymag

Τη δική της πλευρά πλέον, έχει τη δυνατότητα να εξιστορήσει η pop τραγουδίστρια, της οποίας το όνομα συνδέθηκε με τεράστιες επιτυχίες στην εφηβική της ζωή αλλά και με πρωτάκουστα σκάνδαλα στην πορεία. Πως ένιωσε η Britney όταν μετατράπηκε στο απόλυτο pop idol, τι σκεφτόταν όταν ξύριζε το κεφάλι της και με ποιον τρόπο διαχειριζόταν το σκληρό καθεστώς κηδεμονίας που της επέβαλε ο πατέρας της όλα αυτά τα χρόνια; Αυτά και άλλα πολλά σκοπεύει να διηγηθεί η τραγουδίστρια και μαντεύουμε ότι το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο.     

Instagram @buttered_pop

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της που απεικόνιζε μια παλαιού τύπου γραφομηχανή και αναφερόμενη στους fans της, η Britney έγραψε «Πρέπει να ξεκινήσω από την ΑΡΧΗ;». Οι αντιδράσεις φυσικά τη δικαίωσαν, καθώς πολλοί εξέφρασαν την ανυπομονησία τους, αλλά και τη στήριξή τους. Το δυναμικό comeback της Britney Spears ήταν αναμενόμενο. Το πρώτο βήμα έγινε. Μήπως το δεύτερο να περιλαμβάνει ένα νέο άλμπουμ;     


[There are no radio stations in the database]