Πάτρα: Γιατί οι γιατροί είχαν εντολή να μην αφήνουν τη μητέρα μόνη με την κόρη της

24 Φεβρουαρίου 2022

“Σεισμό” έχουν προκαλέσει οι ευθείες κατηγορίες προς τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, από στρατηγό εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, ότι αυτή δολοφόνησε τα τρία κοριτσάκια της.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, έχει τοποθετηθεί δημόσια εδώ και αρκετές ημέρες για την υπόθεση και έχει εκφράσει την άποψη ότι “δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών. Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών”.

Στις 12 Φεβρουαρίου, με ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει χαρακτηριστικά: “Και εκταφή θα γίνει σε λίγες ημέρες κι η μητέρα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί προ τετελεσμένων, αφού θ’ αποδειχτεί περίτρανα πως η ίδια δολοφόνησε τα παιδιά της.

Κανένα από τα τρία δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να δικαιολογεί τον θάνατό του.

Μπορεί να λείπω πολλά χρόνια από την Αστυνομία αλλά θα δείτε πως θα δικαιωθώ αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η μητέρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον άδικο χαμό και το θλιβερό τέλος που είχαν τα τέκνα τους.

Ήθελε να χει την αποκλειστική προσοχή του συζύγου της και την πλήρωσαν τα κοριτσάκια….

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλες και φίλοι,θα το διαπιστώσετε κι εσείς όταν έρθουν στο φως όλα.

Ένα στοιχείο συγκρατείστε για την ώρα,οι γιατροί εδώ στην Πάτρα είχαν εντολή να μην αφήνουν τη μητέρα μόνη της με την κόρη της όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Θλιβερό μεν αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια…”.

Το τελευταίο θέμα που θίγει, προκαλεί προβληματισμούς, καθώς έχει γίνει πολλή συζήτηση τις τελευταίες μέρες για το γεγονός πως τα δύο κοριτσάκια, η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, έφυγαν από τη ζωή στο νοσοκομείο την ώρα που βρίσκονταν μόνα τους με τη μητέρα τους στον θάλαμο.

Η ίδια η 33χρονη αναφέρει πως το μονόκλινο δωμάτιο της το παραχωρούσαν οι γιατροί με δική τους πρωτοβουλία, όμως αυτό διαψεύδεται από τους υγειονομικούς. Μάλιστα, αναφέρουν πως η ίδια το ζήτησε στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν έγκυος και ζαλιζόταν…

Πάντως, το γεγονός ότι τα κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή εν τη απουσία γιατρών και νοσηλευτών, ώθησε το προσωπικό του νοσοκομείου να ειδοποιήσει τις Αρχές…

Ρουγκάλας: “Η μητέρα τους αποκλειστική υπεύθυνη των θανάτων των κοριτσιών”

Μιλώντας χθες το απόγευμα στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, έθεσε σοκαριστικά ερωτήματα και άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά των δύο γονιών, πριν και μετά τον θάνατο των παιδιών τους.

Ο κ. Ρουγκάλας είπε χαρακτηριστικά ότι “πρέπει να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών”.

Στη συνέχεια, ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών ανέφερε πως έγινε έρανος από τους ντελιβεράδες της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τούς είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Μάλιστα, είπε ότι “έναν μήνα μετά ο σύζυγός της αγόρασε καινούργια μηχανή και την ποστάριζε και στα social media”.

Τέλος, καταδίκασε κάθε ενέργεια λιντσαρίσματος του ζεύγους από γείτονές τους ή άλλους, που συγκεντρώθηκαν κάποιες φορές εκεί στο σπίτι τους.


[There are no radio stations in the database]