Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2022

22 Φεβρουαρίου 2022

Το περιοδικό Condé Nast Traveller αναδεικνύει σε ειδικό αφιέρωμα της διαδικτυακής του έκδοσης, τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2022. Πρώτη στη λίστα είναι η Σαντορίνη, την οποία προτείνει, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της και για τον γαμήλιο τουρισμό.

Στη λίστα του περιοδικού συμπεριλαμβάνονται από τις Κυκλάδες η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος και η Μύκονος.

Για τη Μήλο σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στις αναρτήσεις φωτογραφιών και τις περιγραφές στο Instagram, «που είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια». Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί.

Για την Τήνο γράφει ότι ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Μύκονο δεν διακρίνεται για συνωστισμό τουριστών και προσθέτει πως διαθέτει 50 χωριά που συναγωνίζονται σε ομορφιά υπογραμμίζοντας ότι το νησί «είναι από θαύμα ανέγγιχτο». Φυσικά, από το αφιέρωμα δεν λείπουν οι πληροφορίες για διαμονή στα νησιά καθώς και μέρη που οι επισκέπτες θα απολαύσουν καλό φαγητό, τις περισσότερες φορές με όμορφη θέα. 

Συνολικά, τα 23 νησιά που περιέχει η λίστα είναι: η Σαντορίνη, η Σύρος, η Νάξος, η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Σίφνος, η Ύδρα, η Μήλος, η Σέριφος, η Αμοργός, οι Παξοί, η Κρήτη, η Ιθάκη, η Φολέγανδρος, η Μύκονος, η Τήνος, η Πάτμος, η Σύμη, η Αστυπάλαια, η Ζάκυνθος, η Ρόδος, η Σκιάθος, η Λευκάδα. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Conde Nast Traveller 


[There are no radio stations in the database]