Survivor spoiler 21/2: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;

21 Φεβρουαρίου 2022

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία. Θα είναι οι Μαχητές ή Διάσημοι;

Survivor spoiler 21/2: Το Survivor έχει αλλάξει πλέον φάση. Αυτή είναι ξεκάθαρα με τους Μαχητές. Μία ακόμα νίκη, 3η σερί σε αγωνίσματα, 4η σε έπαθλα αν υπολογίσουμε και το κουίζ ερωτήσεων. Οι μπλε πήραν την 1η ασυλία. Ποιος είναι το φαβορί για να πάρει την 2η στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Οι κόκκινοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε σε επίπεδο κλίματος ανάμεσα στους παίκτες. Έχουν δημιουργηθεί στρατόπεδα στην κόκκινη ομάδα. Η στρατηγική είναι το κυρίαρχο στοιχείο τη δεδομένη στιγμή. Οι γυναίκες των κόκκινων ήταν η βασική αιτία στην 1η ασυλία, την οποία είδαμε και σε Live μετάδοση.

Η τηλεθέαση θα πήγε πάλι πολύ ψηλά. Αυτό είναι κάτι δεδομένο. Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει ξεκάθαρα προς την μπλε ομάδα. Εδώ κέρδισαν χωρίς να είναι σε καλή μέρα τα αγόρια. Μόνοι οι Κατσαούνης και Σπύρος Μαρτίκας έφεραν νίκες. Αυτό δεν θα είναι συχνό φαινόμενο.

Survivor spoiler 21/2: Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι κόκκινοι είναι σε σύγχυση. Αυτή τη στιγμή, οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να έχουν αγωνιστικά ζητήματα. Ο Σάκης Αρσενίου δεν μοιάζει καλή πηγή νικών. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι επίσης ή του ύψους ή του βάθους, Ο Άρης Σοϊλεδης δεν έχει σύμμαχο στις νίκες. Μόνο τον Απόστολο Ρουβά. Δύο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη. Το Twitter γλέντησε πάντως με την κατάσταση της Βρισηίδας.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι επίσης ένα μέγιστο αγωνιστικό πρόβλημα. Δεν κερδίζει με τίποτε. Ίσα ίσα, είναι εύκολος στόχος για τις δυνατές παίκτριες πλέον που έχουν οι μπλε.


[There are no radio stations in the database]