Το σημερινό δελτίο καιρού με τον Νίκο Διολέτη

21 Φεβρουαρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για την πρόγνωση του καιρού μίλησε ο Νίκος Διολέτης, στο planetwebradio.gr 

Αναλυτικά (21/2/2022) ο καιρός σήμερα θα είναι αρκετά καλός, με πολύ ηλιοφάνεια που θυμίζει άνοιξη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μιας και σε λίγες μέρες μπαίνει ο Μάρτιος, δεν θα θυμίζει τόσο ανοιξιάτικος αλλά έρχεται με βροχές και κακοκαιρία. Αλλαγή καιρού από την Τρίτη 22/2 μέχρι και την Πέμπτη 24/2 με κυριότερο χαρακτηριστικό τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα είναι ως εξής:

Αρχικά στα δυτικά, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανόν κατά τόπους θα είναι ισχυρά από αργά το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς στο Ιόνιο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 09 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όμως θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, ενώ στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Ακούστε παρακάτω το δελτίο καιρού:


[There are no radio stations in the database]