Πάτρα: Συγκλονίζει η καταγγελία 20χρονης για τον σύζυγό της: “Μπήκε σπίτι, δυνάμωσε τη μουσική και πήγε να με σκοτώσει”

21 Φεβρουαρίου 2022

Σοκάρουν οι περιγραφές μίας 20χρονης γυναίκας στην Πάτρα για τον εφιάλτη που ζούσε στο πλευρό του άνδρα της, με τον οποίο είχε αποκτήσει κι ένα παιδί.

Το τελευταίο περιστατικό τρόμου που βίωσε, συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μπήκε στο σπίτι της ο εν διαστάσει 33χρονος σύζυγός της και λίγο έλειψε να την πνίξει.

“Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει… Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Αρχισε να μου λέει ότι “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις” σημειώνει η 20χρόνη. Στη συνέχεια περιγράφει πώς πήγε να την την πνίξει με ένα μαξιλάρι, αλλά και πώς η ίδια καταφερε να ξεφύγει από την οργή του και στη συνέχεια να τον ηρεμήσει λίγο.

Ακολούθησε ωστόσο νεό σκηνικό βίας όταν στη συνέχεια εκείνος πήγε να δει το παιδί που βρισκόταν στη μητέρα της 20χρονης. Κατάφερε να σπάσει και την πόρτα του πατρικού για να μπει μέσα.

Παρά το γεγονός η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και έχει ήδη αποομακρυνθεί από το σπίτι, ο 33χρόνος γύρισε το σπίτι που έμενε το ζευγάρι, πήρε όλα τα έγγραφα που είχε για την παραμονή του στην Ελλάδα, καθώς είναι αλλοδαπός, περιέλουσε με βενζίνη χώρους του σπιτιού, ανάψε φωτιά και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

“Ένα σκυλάκι που γάβγιζε μας έσωσε. Μέσα στο σπίτι υπήρχε και φιάλη υγραερίου. Τι θα γινόταν; Θα τιναζόταν όλη η πολυκατοικία στον αέρα;” αναρωτιέται μία γειτόνισσα. Σπεύδουν από άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και σπάνε την πόρτα και σβήνουν την φωτιά.

“Ήμουν μία μαριονέτα, μία σκλάβα. Ανέχτηκα τα πάντα. Με διέκοψε από όλους. Κάποτε είχαμε πάει στην Αγγλία για δουλειά. Και εκεί έτρωγα ξύλο. Αναγκάστηκα να του κάνω μήνυση. Την απέσυρα γιατί σκέφτηκα την οικογένεια. Εδώ και ένα χρόνο με όσα είχα τραβήξει δεν τον ήθελα. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε” περιγράφει μεταξύ άλλων η 20χρονη κοπέλα.


[There are no radio stations in the database]