Πάτρα: Ανατροπή με τον θάνατο της Τζωρτζίνας-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών

19 Φεβρουαρίου 2022

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της οικογένειας στην Πάτρα που έχασε μέσα σε τρία χρόνια και τα τρία της παιδιά, με τις έρευνες για τα αίτια θανάτου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών στις Αρχές.

Με φόντο τη συνέντευξη των δύο γονιών και τις περιγραφές που έκαναν για τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν από τη ζωή τα τρία κοριτσάκια τους, το Mega και η εκπομπή “Live News” ήρθε σε επαφή με κάποια από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκαν τα τρία παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί συγκλίνουν στην άποψη ότι δεν δικαιολογούνται ούτε οι θάνατοι, ούτε τα σοβαρά επεισόδια ανακοπής των κοριτσιών. Προσπαθώντας να δώσουν μία εξήγηση στο μυστήριο, ισχυρίζονται ότι δεν δικαιολογούνται όλα όσα έχουν συμβεί και μάλιστα τονίζουν πόσο απίστευτες μοιάζουν οι τρεις υποθέσεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, ειδικά για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, του παιδιού που πέθανε τελευταίο στις αρχές του 2022, οι γιατροί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την ελληνική αστυνομία, ώστε να υπάρξει παρέμβαση από τις Αρχές για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης και να γίνει ορθή ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η αιτία θανάτου δεν σχετιζόταν με όσα είχαν μέχρι στιγμής υπόψιν τους.

Παράλληλα, οι ειδικοί έχουν αντίθετη άποψη με τη μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας η οποία στη συνέντευξή της είπε ότι το ίδιο το νοσοκομείο τους διέθεσε μονόκλινο δωμάτιο. Το ρεπορτάζ της εκπομπής επεσήμανε ότι σύμφωνα τους γιατρούς, η μητέρα ήταν εκείνη που είχε προτείνει σε υπεύθυνους του νοσοκομείου, το παιδί να μπει σε μονόκλινο δωμάτιο.

Οι αναφορές από το νοσοκομείο μάλιστα σημείωναν ότι όταν το παιδί βρισκόταν σε ΜΕΘ ή σε χώρους με άλλα άτομα, όπως κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δεν συνέβαινε τίποτα απολύτως, δηλαδή τα επεισόδια γινόταν μόνο στο μονόκλινο θάλαμο.

“Στο συρτάρι” η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της Ίριδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς είχαν υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου όταν πέθανε το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Μαλένα σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, προχθές το μεσημέρι ήρθε στα χέρια τους η απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών, ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και έτσι απορρίπτεται η έγκλιση του ζευγαριού.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο εισαγγελέας αναφέρει πως δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάποιος οδήγησε στον θάνατο το πρώτο παιδάκι της οικογένειας, τη μικρή Μαλένα δηλαδή.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η οικογένεια είχε αναφέρει ότι η αιτία θανάτου της Μαλένας ήταν αρχικά η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ενώ στη συνέχεια ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.


[There are no radio stations in the database]