Στο δικαστήριο ο Λιγνάδης με χειροπέδες-Συγκεντρωμένος κόσμος με πανό και πλακάτ

11 Φεβρουαρίου 2022

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με χειροπέδες πισθάγκωνα, ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα καθίσει ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που θα τον δικάσουν για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν στον βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας, θα επικαλεστεί φόρτο εργασίας και αναμένεται να ζητήσει αναβολή της δίκης, όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος, σε χθεσινές δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από τη χώρα που κατοικεί.

Εξω από το δικαστήριο κατά τη μεταγωγή του Λιγνάδη, είχαν συγκεντρωθεί ομάδες ατόμων κρατώντας πανό και πλακάτ. Ενα από αυτά έγραφε “Γιατί τώρα δε φοβάμαι”.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα κρατείται έως ότου ολοκληρωθεί η δίκη του.


[There are no radio stations in the database]