Δήμητρα Λεμούσια: “Βοηθούμε τον μέσο επιχειρηματία να αποκτήσει τη σωστή προβολή με σκοπό να αυξήσει τα κέρδη του”

3 Φεβρουαρίου 2022

Για την εταιρεία D.L. Marketing Company, το πώς ξεκίνησε και το πως έφτασε μέχρι εδώ μίλησε η Δήμητρα Λεμούσια στον planetwebradio.gr και την Έλλη Καραισκάκη στην εκπομπή “Άκου να δεις” σήμερα Πέμπτη 3/2/2022.

Μια φράση στα λόγια της, μας έδειξε αμέσως το σκεπτικό, την θέληση και την πίστη που έχει σε εκείνη και την δουλειά της: “Για να ξεκινήσει ένας νέος, χρειάζεται μόνο μια τσάντα γεμάτη όνειρα” αναφέρει και συγκινεί συντελεστές και ακροατές, για το δικό της επαγγελματικό ξεκίνημα.

Στην συνέχεια η κουβέντα με την Έλλη, πήγε στον τρόπο που μπορεί να βοηθηθεί μία επιχείρηση μέσω του digital marketing και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει σε αυτή, ενώ η Δήμητρα αναφέρθηκε και σε ποιους τρόπους μπορεί να αναπτυχθεί η επιχείρηση διαδικτυακά.

“Μιλάμε για ένα πλήθος υπηρεσιών όπως δημιουργία ιστοσελίδων & e-shop, social media marketing, e-mail marketing, google ads, Influencer marketing  και κάθε είδους διαφήμιση. Βοηθούμε δηλαδή τον μέσο επιχειρηματία να αποκτήσει τη σωστή προβολή στο διαδίκτυο καθώς και τους πιο updated τρόπους με σκοπό να αυξήσει τα κέρδη του” ανέφερε χαρακτηριστικά η CEO της D.L. Marketing Company.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Δήμητρας Λεμούσια εδώ:


[There are no radio stations in the database]