Μαρία Καλλας: Η ζωή της γίνεται σειρά στην ΕΡΤ

2 Φεβρουαρίου 2022

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν λοιπόν η ΕΡΤ έχει στα σκαριά μια νέα σειρά μυθοπλασίας με θέμα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας στα νεανικά της χρόνια με εικόνες και στιγμές που για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα από την μικρή οθόνη. Η βιογραφική αυτή σειρά θα φέρει την υπογραφή της Όλγας Μαλέα και θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας.

Και ποιος δεν θα ήθελε να μάθει λεπτομέρειες από τα νεανικά χρόνια της και πιο συγκεκριμένα από τα μέσα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η 20χρονη Μαρία Κάλλας φοιτούσε στο Ωδείο Αθηνών.

Εικόνες που αποκαλύπτουν τη σταδιακή διαδρομή της και φυσικά την μεταμόρφωσή της από «ασχημόπαπο» σε κύκνο και μετέπειτα σε μεγάλη ντίβα της όπερας.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν πως είναι μια πρόταση η οποία μόνο θετική έκβαση θα μπορούσε να έχει μιας που η ΕΡΤ έχει ήδη κερδίσει τον τομέα της μυθοπλασίας με εξαιρετικές σειρές που το κοινό έχει αγαπήσει.

Για την ώρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δημιουργοί είναι σε αναμονή προκειμένου να δοθεί και επίσημα το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσουν τα ραντεβού για την δημιουργία του καστ και φυσικά την επιλογή ηθοποιού στο ρόλο της πρωταγωνίστριας.


[There are no radio stations in the database]