Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Αλέξανδρος Λάμπη – Κατέρρευσε στο Ηλιούπολη – Ερμιονίδα

2 Φεβρουαρίου 2022

Ο Λάμπη πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ κι έχασε τις αισθήσεις του. Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως κι οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Το ιατρικό team συνέχισε τις προσπάθειες του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο γήπεδο μετά από 15 λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γ’ Εθνικής, η παρουσία ασθενοφόρου δεν είναι υποχρεωτική για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι.

Οι αξιωματούχοι του ματς ανέφεραν ότι ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο Αλέξανδρος, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, την οποία κλήθηκε να δώσει μόλις σε ηλικία 22 ετών.

«Ένας αβάσταχτος πόνος»

Η Ηλιούπολη με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media τον αποχαιρέτησε. Αναλυτικά: «Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα…»


[There are no radio stations in the database]